Katra zvaigžņu zīmju pārstāvja slepenā apsēstība: tas, ko tu pat nevarēji iedomāties

Lauva

Lauvas ir ļoti ambiciozas, pašpārliecinātas un apņēmīgas, un visvairāk dzīvē viņiem ir vajadzīga slava un sabiedrības atzinība. Bet viņi nevēlas rīkot sacensības un necieš konkurenci. Lauvas ir pārliecinātas, ka viss, ko viņi dara, viņiem izdodas labāk nekā citi. Viņiem ir jāuzskata sevi par vissvarīgāko personu, lai kur viņi dotos.

Jaunava

Šīs zīmes pārstāvju dzīve griežas ap kārtību, organizāciju un disciplīnu. Kārtība dzīvē, domas un darbi  ir tas, ko Jaunavas dzīvē vērtē visaugstāk, un, ja kaut kas vai kāds pārkāpj viņu perfekti sakārtoto pasauli, viņas pārvēršas par kodīgu kritiķi. Vienīgais, kas viņus nomierina un uztur pie prāta, ir spēja visu turēt stingrā kontrolē.

Svari

Svari ir apsēsti ar skaistumu, un viņiem ir arī aizraušanās ar visdažādākajiem priekiem. Viņi cenšas ieskaut sevi ar skaistumu, sasniegt ideālu savā dzīvē ar dārgu lietu, skaistu apģērbu, luksusa automašīnu un neaizmirstamu brīvdienu palīdzību. Problēma ir tā, ka visbiežāk tieksme pēc skaistuma kļūst par apsēstību, it īpaši, ja Svari pārlieku aizraujas ar iepirkšanos.

Skorpions

Skorpioni ir apsēsti ar varu. Viņi vēlas iegūt varu visās dzīves jomās, sākot ar savām mājām un beidzot ar milzīgām korporācijām. Šie zvaigžņu shēmotāji neapstāsies pie nekā. Skorpionu spēcīgākā  apsēstība ir pierādīt citiem, ka viņi var iegūt pasaules kundzību.

Strēlnieks

Brīvību mīlošie Strēlnieki augstu vērtē savu neatkarību un nevēlas no tās šķirties. Viņi ir tik apsēsti ar viņu, ka viņiem izdodas veidot dzīvi atbilstoši savām vēlmēm , pat ja viņiem ir dzīvesbiedrs un bērni. Strēlnieks nesaudzēs nevienu, kas aizskar viņu brīvību un mēģina to atņemt.

Lasi arī: Zvaigžņu darbaholiķi: Zvaigžņu zīmes, kas nekad neatpūšas, lai sasniegtu bagātību – vai tu esi viens no viņiem?

Lasi arī: “Trakie ķeizariņi”: kuri zvaigžņu zīmju pārstāvji atpūšas tā, ka nemaz neliekas

Mežāzis

Mežāži ir apsēsti ar sevi un savu dzīvi. Pēc zvaigžņu ekspertu domām, šīs zīmes pārstāvji ir ļoti savtīgi. Viņi tiešām vairāk rūpējas par sevi, nevis par saviem mīļajiem, jo ​​ir pārliecināti, ja viņi ir laimīgi, laimīgi būs arī apkārtējie.

Ūdensvīrs

Dzīvē Ūdensvīru interesē tikai viena lieta – jauna pieredze. Tiecoties pēc jaunumiem, kas rada saviļņojumu, Ūdensvīri ir gatavi uz visu. Viņi bieži izkāpj no  savas komforta zonas un izmēģina visu, ko dzīve var piedāvāt.

Zivis

Sapņainās Zivis ir apsēstas ar tik daudzām lietām, taču, ja izcelsi tikai vienu, tad tā būs nepieciešamība justies vajadzīgam un nozīmīgam citiem. Zivis steidzas palīdzēt ikvienam, pat ja viņām par to nejautā – tas palīdz viņām justies neaizvietojamiem un ļoti laimīgiem cilvēkiem.

Ikvienam ir slepenas bailes , vēlmes un apsēstības, un, lai gan mēs daudz ko no tā slēpjam dziļi sevī, vienmēr ir lietderīgi paskatīties saviem dēmoniem acīs. Nebēg no sevis un nepārmet sev vājās vietas, labāk padomā, kā tās pārvērst tikumos. Veiksmi it visā.

Leave a Comment