“Es esmu dzīva”: tīņu repere Lil Tay izplata paziņojumu pēc noslēpumainā ziņojuma par savu došanos mūžībā

Viņas oficiālajā Instagram paziņojumā tika apgalvots, ka 14 gadus vecā meitene ir atvadījusies no dzīves, bet tagad viņa apgalvoja, ka viņa ir “kompromitēta”.

Šoks par paziņojumu, kurā tika paziņots par 14 gadus vecās interneta personības un reperes Lil Tay pēkšņo n.ā.v.i, kurš ieguva vīrusu slavu, pēc tam, kad meitenes tēvs bija apjucis. un bijušais menedžeris atteicās apstiprināt vai noliegt viņas n.ā.v.i, un TMZ tagad ziņoja, ka viņa joprojām ir dzīva.

Trešdien Lil Tay Instagram kontā tika publicēts neparakstīts paziņojums, kurā teikts, ka zvaigznes n.ā.v.e 14 gadu vecumā bija “pēkšņa un traģiska” un “pilnīgi negaidīta”. Tajā arī teikts, ka m.i.r.i.s arī viņas vecākais brālis Džeisons Tjans, kurš savulaik bija kontrolējis viņas kontu, pirms tas pārgāja 2018. gadā, un ka abi n.ā.v.e.s gadījumi tiek izmeklēti.

“Ar smagu sirdi mēs dalāmies ar postošajām ziņām par mūsu mīļotās Klēras pēkšņo un traģisko aiziešanu mūžībā,” teikts Instagram ziņojumā. (Tiek ziņots, ka Lil Tay juridiskais vārds ir Klēra Hopa.) “Šis iznākums bija pilnīgi negaidīts un ir atstājis mūs visus šokā. Viņas brāļa aiziešana mūsu bēdām piešķir vēl neiedomājamāku dziļumu.

“Šajā milzīgo bēdu laikā,” teikts turpinājumā, “mēs lūdzam ievērot privātumu, jo sērojam par šo milzīgo zaudējumu, jo Klēras un viņas brāļa aiziešanas apstākļi joprojām tiek izmeklēti.”

Kopš tā laika paziņojums ir noņemts no Instagram.

Ceturtdien TMZ ziņoja, ka sociālo mediju zvaigzne patiesībā joprojām ir dzīva un ka viņas Instagram ir uzlauzts, atsaucoties uz viņas ģimenes paziņojumu. Saskaņā ar paziņojumu, Lil Tay centās “paskaidrot, ka mans brālis un es esam drošībā un dzīvi, bet es esmu pilnīgi salauzta un cīnos, lai pat atrastu īstos vārdus, ko teikt. Tās ir bijušas ļoti traumējošas 24 stundas. Visu vakardienu mani bombardēja nebeidzami sirdi plosoši un asaru pilni tālruņa zvani no tuviniekiem, mēģinot atrisināt šo putru.

Viņa arī sacīja: “Manu Instagram kontu uzlauza trešā puse, un tas tika izmantots, lai izplatītu satraucošu dezinformāciju un baumas par mani, līdz pat mans vārds bija nepareizs. Mans juridiskais vārds ir Tay Tian, ​​nevis Klēra Hopa.

Iepriekš trešdien Lil Tay tēvs un bijušais menedžeris atteicās apstiprināt vai noliegt viņas n.ā.v.i, bet pēdējais aicināja būt “piesardzīgiem”, apstrādājot šīs ziņas. Sarunā ar Insider viņas tēvs Kristofers Houps atteicās komentēt Instagram ierakstu un atteicās atbildēt, vai viņa meita ir dzīva.

Viņas bijušais menedžeris Harijs Tsangs arī atteicās apstiprināt vai noliegt viņas n.ā.v.i. “Ņemot vērā pašreizējo apstākļu sarežģītību, es esmu stāvoklī, kurā nevaru galīgi apstiprināt vai noraidīt ģimenes izdotā paziņojuma likumību,” trešdien e-pastā Insider sacīja Tsangs. “Šī situācija prasa piesardzīgu apsvērumu un cieņu pret iesaistītajiem jutīgajiem jautājumiem. Mana apņemšanās joprojām ir vērsta uz tādu atjauninājumu piegādi, kas ir gan uzticami, gan atbilstoši laika ziņā.

Lasi arī: Katra zvaigžņu zīmju pārstāvja slepenā apsēstība: tas, ko tu pat nevarēji iedomāties

Lasi arī: Zvaigžņu darbaholiķi: Zvaigžņu zīmes, kas nekad neatpūšas, lai sasniegtu bagātību – vai tu esi viens no viņiem?

The Guardian nevarēja nekavējoties sazināties ar Tsangu, lai saņemtu papildu komentārus. Tā kā apstiprinājuma nav, interneta spekulācijas par to, vai paziņojums bija mānīšana, ir izplatījušās.

Policijas departamentiem Vankūverā, kur Lil Tay uzauga, un Losandželosā, kur viņa kādu laiku dzīvoja savas slavas laikā, saskaņā ar Insider datiem nebija informācijas par kādas Klēras Hopas n.ā..v.i. Vankūveras policijas departaments apstiprināja, ka viņi neizmeklē lietu.

Lil Tay 2017. gadā uzkrāja vairāk nekā 2 miljonus sekotāju kā nekaunīga, rupja deviņus gadus veca meitene ar videoklipiem, kuros redzama meitene savrupmājās un greznās automašīnās ar saujām skaidras naudas. Konts kļuva tumšs tajā vasarā pēc tam, kad tiešsaistē tika publicēts video, kurā šķiet, ka viņu trenē kāds ārpus kameras, par kuru daudzi turēja aizdomas, ka ir viņas brālis Džeisons.

Konts tika atsākts oktobrī ar dīvainām un satraucošām darbībām, tostarp video, kurā meitene raud, un kas tika publicēts un pēc tam noņemts. Publikācijas, kas vēlāk tika noņemtas, izraisīja nopietnas apsūdzības par Kristofera Houpa ļaunprātīgu izmantošanu rūgtā strīda par aizbildnību laikā. Daudzi turēja aizdomas, ka Džeisons ir pārņēmis kontu, un viņš bija Lil Tay uzmanību piesaistošo videoklipu dzinējspēks.

Darbība kontā īslaicīgi atsākās 2021. gadā ar vairākām ziņām, kuras, iespējams, no viņas brāļa, apsūdzēja Kristoferu Houpu fiziskā un garīgā vardarbībā un visas Lil Tay naudas zādzībā, it kā biznesa strīdā starp Tsang un Hope no vienas puses un Lilu Tay. Džeisons un viņu māte Andžela Tjana, no otras puses. Houpa noraidīja apsūdzības un nosūtīja Instagram vēstuli par pārtraukšanu un atteikšanos.

Leave a Comment