Katras Zodiaka zīmes paši tumšākie noslēpumi

Mierīgs un savākts – Vēzis

Jūsu tumšākais noslēpums ir bailes būt neaizsargātā stāvoklī. Jūs nevēlaties, ka ar jūsu jūtām spēlējas un tāpēc pastāvīgi slēpjat tās no citiem. Jūs vēlaties radīt iespaidu par personu, kura visu kontrolē un dara visu iespējamo tam.

LASI ARĪ: 4 lietas, ko pareizais vīrietis tev iemācīs

Visuma centrs – Lauva

Ir viena lieta, ko jūs ienīstat un tas ir citu Ego. Varbūt jūs par to nerunājat skaļi, bet jūs vēlaties, lai jums vienmēr tiktu pievērsta uzmanība. Jūs vēlaties peldēties uzmanības centrā, un jūs neesat gatavi dalīties tajā ar citiem.

Sevis satraukšana – Jaunava

Jūs domājat pārāk daudz. Tas var būt neredzams no ārpuses, bet jums vienmēr ir pilna galva ar miljoniem domu. Pārāk daudzas domas izraisa neapmierinošus secinājumus, tāpēc paša satraukšana nav labākais risinājums. Patiesībā lietas nav tik sliktas, kā jūs iedomājieties, tāpēc vienkārši mēģiniet iet ar plūsmu.

Kompānijas dvēsele – Svari

Jūsu vislielākā bailes ir vientulība. Vēlaties, lai jūs visu laiku ieskauj cilvēki, vai arī jums vienmēr ir otra puse, kas jūs motivēs. Jūs nevienam nepaziņosit par savām vājībām, bet dziļi iekšā jūs cerat, ka apkārtējie cilvēki uzminēs šo vajadzību.

LASI ARĪ: Attiecību ezotērika: kādas iesaukas ir nevēlams dot vīriešiem

Noslēpums – Skorpions

Jūs vēlaties, lai jūs būtu drošā attālumā no citiem. Jūsu sejā ir grūti nolasīt tavas emocijas, un jūs nepiederat tiem cilvēkiem, kas lien kāda cita cilvēka dzīvē. Jūs skatāties uz visu no malas un doties uzbrukumā tikai tad, kad esat izprovocēts. Jūs daudz zināt par citu dzīvi, bet viņi praktiski neko nezina par tavu. Nekas slikts nenotiks, ja esat atvērts.

Brīvais putns – Strēlnieks

Jūs esat ļoti apbēdināts, kad citi cenšas uzspiest jums jebkādas saistības. Jūs, iespējams, būsiet trakulīgi iemīlējies savā partnerī, bet, tiklīdz runa ir par nopietnām saistībām, jūs sākat uztraukties un jūsu pirmā reakcija būs aizbēgt.

Kādi trūkumi? – Mežāzis

Jūs nevēlaties būt situācijā, kad jūsu nepilnības var izpausties. Jūs esat perfekcionists un jūs vēlaties, lai citi redzētu tikai šo jūsos. Bet trūkumi nav nekas slikts, galu galā visiem tie ir. Viss, kas Jums nepieciešams, ir pieņemt sevi.

LASI ARĪ: 4 zodiaka zīmes, kas nebaidās veikt pirmo soli!

Plivinās mākoņos – Ūdensvīrs

Pat būdams kompānijā, jūs joprojām nejūtaties kā tās daļa. Jūs mēģināt saprast, ko citi saka, bet dažreiz jūs iegrimstat savā pasaulē. Mēģiniet fokusēties un klausīties citus, tas jums nenāks par skādi.

„Es nezaudēšu piesardzību” – Zivis

Jūs esat spēcīgs cilvēks ar maigu sirdi. Jums ir ļoti grūti atvērties un uzticēties kādam. Jūs varat uzticēties tikai pāris ļoti tuviem draugiem. Atcerieties, ka dažreiz ir labi vājināt savu aizsardzību.

avots: esotericblog

COMMENTS

Leave a Comment