Katru rītu es izbaudu kokosriekstu eļļas atsvaidzinošo garšu 20 minūtes, palīdzot saglabāt muti tīru un veselīgu! Dziedātāja atklāj savas balss skaistuma noslēpumus.

Esmu iegādājusies burciņu ar kokosriekstu eļļu cepšanai, tā maksā tikai sešus eiro un man pietiks diviem mēnešiem. Gatavojiet uzmanīgi, mans draugs! Drīz pie mums viesosies dziedātāja Jeļena Matule. Viņa gatavo liellopa sirdi ar dārzeņiem un lēcām un svaigu dārzeņu salātus ar pētersīļiem.

Dziedātāja atklāj, ka katru rītu viņa arī izskalo muti ar kokosriekstu eļļu, nodrošinot, ka viņas mutes Vese***a vienmēr ir vislabākajā stāvoklī. “Tas ļoti labi attīra toksīnus no mutes, es pamostos un pirmais, ko daru, ir paņemu tējkaroti kokosriekstu eļļas un apmēram 15-20 minūtes izskaloju muti.

Eļļa nomierina gļotādu un tai ir laba balss, attīra iesnas. Pēc tam eļļu lej katlā, nevis izlietnē, lai izvairītos no duļķošanās. Kokosriekstu eļļa tiek slavēta par tās ārstnieciskajām īpašībām, taču tai ir arī ēnas puse. Kokosriekstu eļļa ir bagātīgs piesātināto tauku un vidējas ķēdes taukskābju avots. Daudzi uzskata, ka tie nav organismam vēlami, jo to klātbūtne veicina sirds un As**svadu saslimšanas. Piesātināto tauku parasti uzturā netrūkst. Ja tos neizmanto, tie lēnām uzkrājas organismā, izraisot metabolisko sindromu – paaugstinātu As**sspiedienu, holesterīna līmeni, lipīdu frakciju izmaiņas, kā arī problēmas ar cukura vielmaiņu.

Nepiesātinātie tauki var arī uzkrāties organismā, izraisot Vese***as problēmas. Vese***ai ir svarīgi atrast pareizo līdzsvaru starp piesātināto un nepiesātināto tauku avotiem. Tauki ir nepieciešami ķermenim, un tie jālieto mērenībā. Nevajadzētu pārspīlēt ar jebkādas eļļas un tauku lietošanu uzturā. Viens pētījums liecina, ka kokosriekstu eļļa var palīdzēt paātrināt vielmaiņu. To uzzinājis, kāds no rīta norij karoti kokosriekstu eļļas un maldīgi cer, ka tas paātrinās vielmaiņu un veicinās tauku dedzināšanu.

Eļļa ir lieliski piemērota jebkura veida ēdienu pagatavošanai, taču jums nav jāēd tīri tauki, ja vēlaties saglabāt veselību. Berzes izmantošana pret ādu ir labākais veids, kā izbaudīt masāžas priekšrocības. Ja vēlaties pagatavot ēdienu ar izsmalcinātu garšu, kokosriekstu eļļa ir lieliska iespēja. Tās garša uzlabo saldo ēdienu garšu. Tomēr mājās gatavotus saldumus vajadzētu baudīt ar mēru, jo tie nāk no sirds.

Leave a Comment