Keita Midltone ļoti skaistā veidā godina princesi Diānu

Lai arī daudzi skatieni bija veltīti krāšņajiem ziediem, uzmanību piesaistīja arī Keitas izvēlētā “Catherine Walker” zīmola kleita. Šis zīmols ieguva plašu atpazīstamību pateicoties princesei Diānai, jo Volkere bija viņas iecienītākā apģērbu dizainere. Tāpēc šāda tērpa izvēle ir cieņas apliecinājums princesei Diānai.

1280_kate_middleton_prince_william_052316

Dzīvespriecīgi zaļais tonis bija labi pamanāms arī starp visiem eksponātiem, no kuriem daudzi bija veltīti karalienes 90. jubilejai, ieskaitot ziedu arku ar 10 000 ziediem. Tomēr viens no galvenajiem izstādes eksponātiem bija princeses Šarlotes vārdā nosauktā krizantēmu šķirne.

Untitled-1_3-large_trans++eo_i_u9APj8RuoebjoAHt0k9u7HhRJvuo-ZLenGRumA

Šķirņu nosaukšana par godu karaliskās ģimenes locekļiem ir ilggadēja tradīcija. Prinča Džordža vārdā ir nosaukta narcišu šķirne, princesei Diānai par godu ir nosaukta krizantēma koši rozā krāsā, bet karalienes Elizabetes II vārdā ir nosaukta maigi rozā rožu šķirne.  Princeses Šarlotes krizantēmas jau ir nopērkama vairākos veikalos Lielbritānijā, un daļa no ieņēmumiem tiks ziedota labdarībai.

1464114800-syn-hbu-1464103066-prince-george-flowers

Viljams un Keita aplūkoja arī ar rokām darinātās magones, kas ir simbols kritušo karavīru piemiņai. Izstādē varēja aplūkot tūkstošiem tamborētu magoņu ziedu, kurus izgatavoja brīvprātīgie vecumā no diviem līdz 102 gadiem.

“Chelsea Flower Show” izstāde notiek līdz 28. maijam, un to organizē Karaliskā dārzkopības biedrība.

Leave a Comment