Keitas Midltones sūrais liktenis. Lūk, no kā viņai bija jāatsakās princese titula labad!

  1. Lieki pieminēt, ka kļūt par princesi ir ārkārtīgi grūti, jo īpaši Anglijā. Keitai nācās ļoti pacensties, lai atbilstu augstajam titulam. Piemēram, Keitai nācās iemācīties vairākas valodas, lai spētu komunicēt starptautiskās tikšanās.
    1

  2. Keitai ir liegtas tiesības piedalīties vēlēšanās un kandidēt uz kādu no parlamenta vietām, jo šāda rīcība tiek uzskatīta par antikonstitucionālu: karaliskajai ģimenei ir jāpaliek neitrālai.
    2 (1)

  3. Pirms viņa sniedz atvadu skūpstus saviem mīļotajiem, viņai ir jāpārliecinās, vai ar viņas reputāciju viss ir kārtībā. Princese nedrīkst nokļūt jebkādos skandālos un domstarpībās, jo citādi viņai var atņemt titulu.
    3 (1)

  4. Diemžēl, Keitai nācās praktiski atteikties no sava vārda, jo turpmāk viņu ir jāuzrunā kā: “Viņas karaliskās augstības, princese, Velsas Viljama sieva”, “Katrīna”, “Kundze”. Un nekādi citādi!
    4 (1)

  5. Princesei vienmēr ir jāizskatās lieliski, tādēļ Keita vismaz trīs reizes nedēļā apmeklē skaistumkopšanas salonus. Turklāt, jūs nekad viņu neredzēsiet sporta zālē nosvīdušu un sasārtušu.
    5 (1)

  6. Viņai turpmāk vienmēr būs jāievēro etiķete. Jo īpaši tas attiecas uz maltīti. Tiklīdz princese ir pārtraukusi ēst, visiem klātesošajiem viesiem arī jāpārtrauc ēšana un jāpieceļas no galda. Apēst pilnīgi visu ir kategoriski aizliegts!
    6 (1)

  7. Viņas uzvedībai ir jābūt nevainojamai, nedrīkst sniegt sabiedrībai iespēju dažādām aprunām par viņas darbībām. To ir ļoti grūti paveikt, jo viņa nemitīgi apmeklē dažādus sabiedriskus pasākumus.
    7 (1)

  8. Princese nedrīkst strādāt, tādēļ Keitai nāksies atlikt malā savu mākslas vēstures diplomu. Tāda ir karaliskā titula cena! Kā domājat, Keita ir dikti sarūgtināta par šo?
    8 (1)

  9. Lūk, ko vēl aizliegts darīt princesei: ēst gliemenes, jo ir iespējama saindēšanās, spēlēt “Monopolu”, jo tā ir nežēlīga un negodīga spēle, kā arī parakstīt neformālus papīrus un izsniegt autogrāfus. Nekāda lielīšanās par savu titulu!
    9 (1)

  10. Tātad, ko tad īsti viņa drīkst darīt? Diemžēl princeses pienākumos ir organizēt svinīgas pusdienas, tikšanās un labdarības pasākumus. Kopumā var teikt, ka Keitas dzīves jēga turpmāk būs labdarības pasākumi. Valsts padotie mīl un ciena tikai labas princeses!
    10 (1)

Un ko par šo visu sakāt jūs? Izrādās, ka princeses diadēma nemaz tik “viegla” nav. Varētu tikai šķist, ka viņas apmeklē svinīgas balles un izbauda laisko dzīvi. Lai gan visas dāmas nevar būt princeses, neviens nav liedzis jums par tādām justies!

Lasi vēl: 16 lietas par Keitas un Viljama kāzām, kuras tu līdz šim nezināji

Avots: ofigenno.com

Leave a Comment