Ķiploki Vese***ai: kā palīdz un labākās tautas līdzekļu receptes

Dziedinošais ķiploku spēks palīdz uzlabot visu iekšējo orgānu darbību, kā arī attīra As**is.

 

Ķiploki Vese***ai – problēmas ar kuņģi

Ja Tev ir problēmas ar kuņģi – noteikti lieto ķiplokus tukšā dūšā, un Tavs gremošanas process uzreiz stabilizēsies. Ķiploki stimulē apetīti un paātrina pārtikas asimilācijas procesu. Nav nekāds brīnums, ka šis dabiskais produkts Vese***as stiprināšanai tiek lietots jau izsenis.

1

Ķiplokiem pasauli atvēra netradicionālā medicīna, atjaunojot senās Vese***as stiprināšanas receptes. Ķiploki tiek uzskatīti par ļoti labu līdzekli cīņā ar tārpiem un citiem parazītiem, kas reizēm mēdz mūsos mitināties.

Tīfs, diabēts un depresija Tev noteikti ies secen, ja regulāri uzturā lietosi tieši ķiplokus! Ja Tevi biedē ļoti spēcīgā ķiploku smaka, vari pamēģināt tādu metodi – sagriez ķiploku mazos gabaliņus un norij tos veselus, tā nekāda smaka nebūs jūtama, bet ārstnieciskais efekts saglabāsies.

 

Lasi vēl: Pēc šī raksta izlasīšanas Tu vairs NEKAD nemetīsi ārā sīpolu mizas!

 

Ļoti labi ķiploki palīdz arī pret elpošanas ceļu slimībām. Tiem cilvēkiem, kuriem ir nosliece uz bronhītu un astmu, vajadzētu ēst ķiplokus visu laiku! Ķiploki viennozīmīgi stiprina arī imunitāti un ir ļoti vērtīgi tiem, kas sirgst ar tuberkulozi.

Ķiploki Vese***ai

Ķiploki Vese***ai – Bronhītam:

sajauc 200 g sasmalcinātu ķiploku ar 700 g cukura un 1 l ūdens. Dzer šo sīrupu pa dažām ēdamkarotēm 3 reizes dienā, taču, ja vēlas straujāku atlabšanu, tad devu var palielināt!

Lasi arī: Neticēsi rezultātiem, ja 7 dienas ēdīsi šo maisījumu tukšā dūšā! Ķiploks ar medu tukšā dūšā

Astmai: sasmalcini 2 ķiploku daiviņas, un iegūto masu pārlej ar verdošu ūdeni. Dzēriens būs ar ļoti asu aromātu, taču tas lieliski palīdzēs tikt galā pat ar kritisku stāvokli. Tad, kad tiek dzerts šis karstais ķiploku dzēriens, tā ir ne tikai dabīga antibiotika, bet tiek elpoti arī garaiņi, kas īpaši noderīgi ir tieši astmas gadījumā.

 

Arī interesanti: Šādi ķiploku jūs vēl neesat izmantojuši! Paskaties 2 veidus, kā to izmantot sāpju gadījumā un pret infekcijām + brīnumains uzlējums! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

COMMENTS

Leave a Comment