Kļūsti laimīgs: 10 vienkāršas afirmācijas panākumiem visos jautājumos

Ja dzīvē viss noiet greizi, ja problēmas neļauj tuvināt laimi, vajadzētu pievērsties pozitīviem un vienkāršiem apliecinājumiem. Tie palīdzēs jums noskaņoties uz panākumiem un piesaistīs veiksmi, lai atrisinātu visas neatliekamās problēmas.

Personīgā labklājība un veiksme visos jautājumos ir daudzu sapnis, un eksperti iesaka sākt ceļu uz laimīgu dzīvi tieši tagad, negaidot labvēlīgus laikus un zīmes no augšas. Vienkāršas afirmācijas palīdzēs jums iestatīt sevi un prātu, lai piesaistītu labklājību . Tie tiek runāti katru dienu, lai uzsāktu svarīgus jautājumus un tos veiksmīgi pabeigtu.

Kā afirmācijas darbojas

Afirmācijas ir sava veida instalācija, pateicoties kurai ikviens iemācās domāt pozitīvi . Īsas frāzes ļauj strādāt ar zemapziņu un iemācīties pareizi uztvert pasauli, ieprogrammēt sevi jaunām uzvarām un nekautrēties, nonākot nepatīkamās situācijās.

Visums reaģē uz pieprasījumiem, un, ja tie ir pareizi izstrādāti, tad panākumi nebūs ilgi gaidīti. Pozitīva attieksme un  sava iekšējā “es” programmēšana  ļauj ātri tikt galā ar jebkuriem šķēršļiem ceļā uz laimīgu un piepildītu dzīvi.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada augustā: daudziem var rasties liktenīgas problēmas

Lasi arī: Eņģeļu laiks 2023. gada augustā: kad lūgt palīdzību, veiksmi un aizsardzību

Īsas un ietilpīgas frāzes sniedz pārliecību, jo nav nekā vieglāk, kā pateikt dzīvi apliecinošu frāzi, ar smaidu skatoties uz savu atspulgu spogulī. Jums ir jārunā par sevi un par sevi, tagadnes formā, bez šaubām un bailēm. Laime un veiksme ir vajadzīga šeit un tagad, tāpēc ir svarīgi atcerēties, ka frāze “Es būšu laimīgs” nedarbosies, bet izteiciens “Es piesaistu panākumus” sāks darboties uzreiz.

Afirmācijas panākumiem

Panākumi nenāks pēkšņi, un neviens nedos kastīti ar pozitīvu noskaņojumu, tāpēc vajag cīnīties par savu laimi. Tiem, kuri vēlas būt pārliecināti par sevi, sasniegt jaunus mērķus un  ikdienā piesaistīt dzīvē panākumus, vajadzētu pievērst uzmanību apstiprinošiem izteicieniem. Viņi ieprogrammēs zemapziņu panākumiem visos centienos un pasargās jūs no šaubām.

1. Veiksme mani pavada it visā.
2. Panākumi nāk pie manis.
3. Es viegli pārvaru šķēršļus saviem panākumiem.
4. Manā ceļā satiekas tikai pozitīvi cilvēki.
5. Esmu atvērts jaunām iespējām un piesaistu laimi.
6. Esmu laimīgs cilvēks un veiksme vienmēr ir ar mani.
7. Esmu pārliecināts par iesākto panākumiem.
8. Jebkurš bizness man ir viegls, un es katru dienu piesaistu panākumus.
9. Esmu pateicīga par saviem panākumiem un sniedzu prieku visiem apkārtējiem.
10. Es viegli pieņemu pareizos lēmumus, un tie vienmēr ir veiksmīgi.

Katrs apstiprinājums ir signāls Visumam, kas noteikti atbildēs un sniegs tieši to, kas tiek prasīts. Tiem, kas vēlas atrast laimi, panākumus un labklājību, šis ceļš jāsāk tieši tagad, bez šaubām un nebaidoties no nezināmā. Katra diena sagādās prieku, ja noskaņosies uz labāko.

Leave a Comment