Kā jūsu iecienītākās filmas ietekmē enerģiju un ko skatīties, lai piesaistītu laimi

Gandrīz viss ietekmē mūsu enerģiju – mūsu vide, paradumi, lietas, aktivitātes. Speciālisti atzīmē, ka, skatoties noteiktas filmas, rodas pozitīvas vai negatīvas enerģijas emisijas.

Cilvēka enerģija bieži mainās dažādu incidentu, problēmu, nepatikšanu dēļ. Vislabākā atpūta ir uzturēties mierīgā un radošā gaisotnē, ko var atbalstīt, noskatoties pareizo filmu.

Skatoties savas iecienītākās filmas

Kad cilvēks skatās kaut ko, no kā gūst patiesu baudu, viņš kļūst stiprāks, nostiprinās viņa enerģija. Vissvarīgākais ir atcerēties, ka ar mēru viss ir labi.

Jebkurš vizuālais baudījums labi ietekmē enerģiju. Ir svarīgi pārāk neaizrauties, it īpaši, ja tā ir šausmu filma. Šāda filma nav jāskatās pārāk bieži, jo tā negatīvi ietekmē mūsu garastāvokli, lai arī kā tu to mīlētu.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada augustā: daudziem var rasties liktenīgas problēmas

Lasi arī: Kā dzīvokļa numurs ietekmē ģimenes bagātību un labklājību

Eksperti stingri iesaka neskatīties savu iecienīto filmu pārāk bieži, padarot to par kultu, jo tādā gadījumā jūs riskējat enerģiski saplūst ar galveno varoni un uzņemties viņa problēmas un grūtības. Kāds ņem piemēru no varoņiem, kāds viņos ļoti iemīlas, pārstāj apbrīnot īstus cilvēkus.

Šausmu un katastrofu filmas

Šīm filmām ir ārkārtīgi negatīva ietekme uz cilvēka čakru darbu , īpaši uz pašu pirmo – Muladharu. Galvenais šīs čakras normālas darbības aspekts ir pašapziņa. Katastrofu un šausmu filmas mazina mūsu pārliecību baiļu un fobiju dēļ. Nevajag kutināt nervus, ejot uz kino skatīties šādas filmas, ja esi māņticīgs cilvēks ar vāju psihi.

Trilleris

Tās ir filmas, kurās ir daudz spriedzes, tas ir, pārdzīvojumi un spriedze. Šīs filmas paņem mūsu enerģiju, tāpēc vislabāk tās skatīties labā noskaņojumā. Trillerus arī nav vērts skatīties īpaši iespaidojamiem cilvēkiem. Papildus negatīvajai ietekmei uz pirmo čakru, trilleri negatīvi ietekmē augšējo čakru – Sahasrara, kas ir atbildīga par dvēseles un ķermeņa vienotību.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment