4 visbīstamākās dienas 2023. gada augustā: daudziem var rasties liktenīgas problēmas

Ir pienācis laiks uzzināt par augusta bīstamākajām dienām, no kurām daudzas var pārsteigt. Lai tas nenotiktu, iesakām atcerēties, kurās dienās mūs sagaida problēmas. Augustā būs četri.

1. augusts — supermēness

Otrais 2023. gada supermēness iekrīt augusta pirmajā dienā. Tas pāries Ūdensvīra ietekmē. Šajā laikā jums un man būs daudz grūtāk izdarīt izvēli, un arī uzmanība un atmiņa pasliktināsies. Intelektuālo profesiju pārstāvjiem var būt lielas problēmas. Grūtības var rasties arī ar radošām aktivitātēm. Garastāvoklis būs pamatīgi sabojāts.

13. augusts – Saules un Venēras savienojums

Saules un Venēras savienojums vienmēr ir ļoti bīstams laiks, kurā cilvēki jūt spēcīgāko spēku aizplūšanu. Ņemot vērā, ka arī Venera šajā laikā būs retrograda, varam teikt, ka diena būs ārkārtīgi bīstama un neparedzama. Iespējamas ļoti spēcīgas garastāvokļa svārstības, savārgums, tieksme pēc sliktiem ieradumiem.

Lasi arī: Kā dzīvokļa numurs ietekmē ģimenes bagātību un labklājību

Lasi arī: Galvenās Zvaigžņu zīmju pārstāvju kļūdas attiecībās: daži to dēļ pat šķiras

23. augusts — sākās Merkura retrograds

Merkurs 23. datumā sāks savu apgriezto kustību. Tas paliks Jaunavā, tāpēc arī turpmāk būs noderīgs, bet retro fāze padarīs neiespējamu ilgtermiņa plānošanu. Īpaši bīstama būs pati pārejas diena, 23. augusts. Jūs un es varam sagaidīt lielas grūtības komunikācijā, darbā un ar naudu saistītos jautājumos. Protams, šajā dienā labāk netērēt ne santīma lieki.

29. augusts — sākās Urāna retrograds

Retrograds Urāns ir diezgan nepatīkama planēta. Šajā dienā var notikt ļoti nepatīkami un neparedzēti negadījumi, no kuriem daudzi spēcīgi ietekmēs jūs un mani, taču ne vienmēr ir acīmredzami. Šis ir haosa laiks, kuru labāk veltīt klusai atpūtai un izsvērtai uzņēmējdarbībai.

Novēlam veiksmi šajā mēnesī un iesakām vairāk laika pavadīt jauku cilvēku ielenkumā, īpaši, ja runa ir par bīstamām dienām. Biežāk izmantojiet amuletus no nepatikšanām un nezaudējiet drosmi, jo mūsu iekšējais stāvoklis ietekmē mūsu panākumus daudz vairāk nekā planētu enerģija.

Leave a Comment