Lietas, ko katra sieviete tur noslēpumā no sava vīrieša – vai tā tiešām ir?

“Bijušo” izsekošana sociālajos tīklos

Attēlu rezultāti vaicājumam “stalking gif”

Pat par sevi visdrošākās sievietes, uzzinot vīrieša bijušās draudzenes vārdu, sociālajos tīklos sāks spiegot. Sievietes ne tikai salīdzina drauga bijušās meitenes, viņas arī izspiego, vai kaut kur vēl ir redzamas bildes, kur jūs abi esat kopā. 

Labākās draudzenes zina visu

Attēlu rezultāti vaicājumam “bff gif”

Pat, ja sieviete saka savam vīrietim, ka viņa nav pastāstījusi noslēpumus savām labākajām draudzenēm, tā nav taisnība – kādēļ tad vispār draudzenes būtu vajadzīgas, vai ne?

Viņa neiebilst par mazu greizsirdību

Attēlu rezultāti vaicājumam “jealous boyfriend gif”

Sievietēm patīk vīriešus padarīt greizsirdīgus, un nejau tādēļ, lai liktu viņiem justies slikti, bet tādēļ, ka tas ceļ sievietes pašvērtējumu un liek vēlreiz pārliecināties, ka vīrietim viņa ir svarīga.

Lasi vēl: Pazīmes, kas liecina, ka attiecībās nesaņem to, ko esi pelnījusi; īpaši #3!

Viņa salīdzina vīrieti ar savu bijušo

Attēlu rezultāti vaicājumam “thinking girl gif”

Sieviete to nekad negrib atzīt, bet kaut kur dziļi sirdī viņa salīdzina jauno draugu ar savu bijušo mīļoto. Tomēr tas nenotiek tik slimīgi, ka top saraksts ar pozitīvajām un negatīvajām abu vīriešu īpašībām – šī salīdzināšana nevienam īsti nekait.

Draudzenes zina, kad tu viņu gatavojies pamest

Attēlu rezultāti vaicājumam “girls talking gif”

Un atkal jautājums par to, kādēļ tad draudzenes vispār ir vajadzīgas, ja jau viņām neko nevar stāstīt? Ar draudzenēm sieviete savus šķiršanās plānus izrunā pirmajām kārtām – draudzenes dod padomus, visas patiesībā kopā domā, vai tas tiešām ir jādara, vai arī vēl kas ir labojams.

Avots: topratedviral.com

Leave a Comment