Ko nedrīkst darīt 2019.gada Jaungada naktī

Jaunā gada svinību laikā cilvēki iegrimst jautrībā un pilnībā aizmirst par noteikumiem, kurus ir stingri aizliegts pārkāpt. Lai izvairītos no problēmām un nepatikšanām 2019. gadā, noskaidrojiet, kādas darbības Jaunā gada naktī var piesaistīt neveiksmes.

Jebkurā laikā cilvēki bija atbildīgi par Jaunā gada sagaidīšanu un ievēroja ar šo brīvdienu saistītās zīmes un tradīcijas. Tomēr mūsdienu pasaulē mēs bieži nepievēršam uzmanību tautas gudrībai un atzīmējam šo notikumu pilnīgi nepareizi. Jaungada naktī ļoti svarīgi neveikt darbības, kas var radīt problēmas un nepatikšanas. Eksperti jums pastāstīs par aizliegumiem, kas saistīti ar Jaungada nakti.

LASI ARĪ: Kā pavadīt veco gadu, lai 2019. gads būtu veiksmīgs

Tiek uzskatīts, ka svētku galda viesu skaits nedrīkst pārsniegt nākamā gada pēdējos divus skaitļus. Tas nozīmē, ka nākamā Jaungada vakarā savā mājā nevajadzētu uzaicināt vairāk nekā deviņpadsmit cilvēkus. Neņemot vērā šo noteikumu, jūs riskējat piesaistīt problēmas.

Zīmes brīdina, ka Jaungada vakarā jums nevajadzētu būt pie galda ar tukšām kabatām, citādi 2019. gadā jums būs jārēķinās ar naudas nepieciešamību.

Dažas darbības nevar plānot iepriekš: piemēram, jebkurā brīdī nevēlams viesis vai kāds no mājsaimniecības var saplēst traukus. Ir nepieciešams būt uzmanīgiem un, ja iespējams, izvairīties no šādām problēmām, pretējā gadījumā nākamajā gadā strīdi ģimenē notiks daudz biežāk. Ja trauki joprojām ir saplēsti, ir nepieciešams savākt fragmentus un iznest tos no mājas.

Aizliegts ēst cūkgaļas ēdienus Jaunā gada vakarā. Tas var aizvainot jauno patronu, dzelteno zemi cūku, un tad nepatikšanas jūs visu gadu vajās.

LASI ARĪ: Aīdas Grifaļ prognoze 2019. gadam – būs gan kāpumi, gan kritumi

Ja kāds no viesiem svinēšanas laikā vērsās pie jums pēc finansiālas palīdzības, labāk ir atteikties. Kopā ar naudu, jūs riskējat atdot savu veiksmi, un attiecības ar parādnieku gada sākumā var pasliktināties.

Jaungada vakarā ir aizliegts strīdēties un bārt citus cilvēkus. Negativitāte var vērsties pret jums, un 2019. gadā jūs varat nokļūt grūtībās.

Jaungada vakarā nedrīkst izmest atkritumus, pat ja ir šāda vajadzība. Šādā gadījumā jūs riskējat “izmest” bagātību no mājām.

Ja Jaungada vakarā trūcīgie nāk uz jūsu māju, neatsakiet viņiem palīdzību. Noteikti pacienājiet viņus ar svētku ēdieniem, un tad nākamajā gadā nauda pati ies jūsu rokās.

avots: dailyhoro

Leave a Comment