Ieņemšanas horoskops: kā jūsu otrā zodiaka zīme jūs ietekmē

Astrologi atzīmē Zodiaka otrās zīmes – ieņemšanas zīmes – nozīmi. Personas raksturu nosaka ne tikai pēc dzimšanas, bet arī tad, kad sākās viņa mātes grūtniecība.

Vienmēr ir vērts atcerēties  Zodiaka spēka avotus. Jo vairāk jūs zināt, kādas rakstura iezīmes Visums ir devis jums, jo vieglāk būs jums iet cauri dzīvei.

Kāpēc ir svarīgi zināt jūsu ieņemšanas brīža zīmi

Fakts ir tāds, ka katram no mums ir rakstura iezīmes, ko nosaka galvenā zodiaka zīme. Uz tā balstās horoskopi un liktenis. Bet ir otra, slēpta Zīme, par kuru maz cilvēku domā. Tas ir tas, kurš dod mums dažas slēptās iezīmes, talantus, stiprās un vājās puses.

LASI ARĪ: Kā pavadīt veco gadu, lai 2019. gads būtu veiksmīgs

Otru zīmi ir viegli aprēķināt, jo jums ir jāatņem deviņi mēneši no dzimšanas dienas. Dažreiz izrādās, ka grūtniecība nav deviņus mēnešus, bet mazāk. Pārbaudiet ar saviem vecākiem, pēc cik ilga laika jūs piedzimāt, lai noteiktu otro zīmi.

Otrā zīme ir arī cilvēka aizbildnis. Tā mūs aizsargā no dažādām problēmām un nepatikšanām, darbojoties kā laimīgs talismans.

Otrās zodiaka zīmes ietekme

Auns Ja jūs bijāt iecerēts, kamēr Saule bija Aunā, tad jūs esat pasargāti no izmisuma un skumjām. Zvaigznes deva jums spēcīgu intuīciju un spilgtu harizmu. Astrologi iesaka jums dalīties savā pozitīvā ar citiem. 

Vērsis. Bērnam, kas radies Vērša valdīšanas laikā, dod iespēju pareizi analizēt jebkuru sarežģīto situāciju, augstu inteliģenci un uzmanīgumu. Vērsis palīdz cilvēkiem gūt panākumus karjerā.

LASI ARĪ: Pāvela Globas prognozes 2019. gadam – ceļā uz laimi šķēršļi

Dvīņi Gaisa elementu spēks dod bērnam tēlu, kas tajā laikā ir dzīvotspējīgs. Šī zodiaka zīme mīkstina cilvēka raksturu, dod viņam sabiedriskumu, zinātkāri un radošās spējas.

Vēzis Persona būs enerģiskāka, izturīgāka pret konfliktiem un negatīvām emocijām. Arī Vēža zīme padara personu diplomātiskāku. Eksperti biežāk konsultē šādus cilvēkus, aizstāvēt draudzību, citiem dotu lielāku mīlestību.

Lauva Lauvas iespaidā zvaigznes palīdz nezaudēt uzticību šaubu dēļ. Šādiem cilvēkiem ir vieglāk aplūkot apkārtējo pasauli, ir vieglāk gūt motivāciju, izvairīties no šķēršļiem, saglabāt optimismu.

Jaunava. Zemes elements pie ieņemšanas dod cilvēkiem neticamu fizisko un morālo izturību. Bērnībā tas palīdz cilvēkiem smagi mācīties un pieaugušo vecumā, pārvarēt šķēršļus un sasniegt mērķus.

Svari. Svaru ietekme dod personai vēlmi turpināt kustību uz priekšu, mīlestību pret pasauli, līderības īpašības. Šāda persona būs ļoti spītīga.

LASI ARĪ: Numeroloģiskā prognoze pēc dzimšanas datuma: vai 2019. gads būs labs gads?

Skorpions Cilvēki, kas iecerēti zem Skorpiona zīmes, ir zinātkāri, vēlas ceļot un pastāvīgi meklēt jaunus iespaidus. Viņiem patīk viss jaunais un nezināmais.

Strēlnieks Šī zodiaka zīme dod nedzimušam bērnam drosmi, izturību un neticamu optimismu. Tas būs gudrs cilvēks, kurš zinās, kad jāpaļaujas uz intuīciju un, kad runa ir par dzīves pieredzi.

Mežāzis Mežāzis dod personai pārliecību, spēju piedot cilvēkiem, taisnīgumu un psiholoģisko stabilitāti. Šādi cilvēki bieži gūst lielu panākumu karjerā.

Ūdensvīrs Ūdensvīra zīmes koncepcija padara cilvēkus sentimentālus, piesardzīgus, konsekventus. Nepamatota agresija un nodarījums viņiem ir svešs. Viņi zina, kā rēķināties ar citiem un cienīt citu cilvēku intereses.

Zivis Ieņemtiem bērniem Zivju valdīšanas laikā, ir raksturīga vitalitāte, šarms, impulsivitāte. Reizēm šādi cilvēki var būt ļoti emocionāli.

avots: dailyhoro

Leave a Comment