6 lietas, ko tev noteikti nevajadzētu darīt pirms seksa. #3 tu jau zināji!

ko-nedrikst-darit-pirms-seksa

1. Nelieto antihistamīnus!

Antihistamīni darbojas, sausinot tavu gļotādu, lai atbrīvotu, piemēram, aizliktu degunu. To darot, ir iespējams “izžāvēt” arī citas ķermeņa daļas – īpaši vagīnu. Īsumā – vienalga, cik uzbudināta tu būsi, tava vagīna šo ziņu nesaņems.

2. Neēd asus ēdienus!

Ēdieni var ietekmēt vaginālo aromātu un garšu. Super-asi ēdieni, tādi kā halapenjo pipari var izraisīt gāzes, vēdera uzpūšanos. Kas ir pats ļaunākais – atlikušais asums uz tavām rokām vai mutē var pamatīgi dedzināt dzimumorgānus.

Lasi vēl: Reizes, kad sekss tiešām ir problēmas atrisinājums

3. Nedzer pārāk daudz!

Protams, kādas glāzītes iedzeršana tevi var novest pie pareizā garastāvokļa, tomēr pārāk liels daudzums alkohola var notrulināt tavas sajūtas. Tā kā alkohols ir nomācošs, tava iespēja sasniegt orgasmu kļūst daudz, daudz mazāka. Misūri universitātes pētījumā ir pierādīts, ka 11% cilvēku, kuri bieži lieto alkoholu, ir grūtības ar orgasma sasniegšanu.

Attēlu rezultāti vaicājumam “drunk in bed gif”

4. Neizmanto elektrisko zobu birsti!

Tas varbūt izklausās dīvaini, bet elektriskās zobu birstes un mutes skalojamā līdzekļa, kura sastāvā ir alkohols, izmantošana var padarīs tevi neaizsargātāku pret STS.

5. Neskujies!

Ja esi no sievietēm, kurām patīk gluds tur lejā, tad labāk izdari to iepriekšējā vakarā, lai tavai ādai tiktu dots laiks sadzīt. Pati zini, cik ievainojama ir kaunuma zonas āda, tādēļ labāk ir to nemocīt.

6. Priekšspēlē neizmanto ēdienu!

Šokolādes mērce priekšspēlē ir ļoti seksīgi, bet rauga infekcija? Ne tik ļoti. Ja kā lubrikantu izmantosi jebko, kā sastāvā ir cukurs (tīši vai nejauši), pastāvēs iespējamība saķert rauga infekciju. Un to tu nevēlies piedzīvot!

Attēlu rezultāti vaicājumam “chocolate on body gif”

Avots: womenshealthmag.com

Leave a Comment