Ko par cilvēka raksturu pauž dzimšanas gada skaitlis? Stihiju horoskops

Vairāk par stihijām: Nosaki saderību ar mīļoto pēc Fen Šui stihijām

Pēdējie dzimšanas gada skaitļi – 0 un 1: Metāls

“Metāla” cilvēkiem piemīt liela dzīvības enerģija, viņi ir neatkarīgi un patstāvīgi, apveltīti ar spēcīgu raksturu. Viņi mīl paši sevi, bet prot rūpēties arī par citiem un tos cienīt.

Viņi, kā likums, ir samērā atturīgi, bet nepieciešamības gadījumā aktīvi un nelokāmi aizstāv sevi un savu viedokli. Šī elementa pārstāvji tiecas pēc kārtīguma un dod priekšroku līdzsvaram un tīrībai visās šo vārdu nozīmēs.

Viņi izceļas ar uzticamību un izlēmīgumu, lai gan reizēm ir diezgan savrupīgi un necenšas būt par pūļa daļu.

Kad Metāla cilvēki zina, ko meklē un grib sasniegt, viņu izlēmību var tikai apskaust, jo šķēršļi un neveiksmes šos cilvēkus nekad nenovirza no ceļa. Viņi prot atrisināt visas problēmas pārsteidzoši viegli.

Viņi nebaidās no vientulības, bet no sabiedrības vēlas tikai atzinību saviem panākumiem un veiksmei.

Starp Metāla cilvēku trūkumiem var minēt to periodisko impulsivitāti.

Apzināti vai neapzināti viņi tiecas pēc greznības, naudas un varas. Nereti var būt spītīgi un izturēties nepārdomāti.
Kā vadītāji Metāla cilvēki ir visai prasīgi un grib, lai padotie maksimāli atbilstu to augstajiem standartiem un gaidām.

Metāla debess puse ir rietumi. Sezona – rudens. Krāsa – baltā. Metāls saistīts ar elpošanas sistēmu un plaušām.

Pēdējie dzimšanas gada skaitļi – 2 vai 3: Ūdens

Ūdens cilvēki tiek uzskatīti par apburošiem un atsaucīgiem, tāpat viņi ir līdzjūtīgi un empātiski. Viņi ir ļoti elastīgi un lieliski prot peldēt pa straumi. Turklāt viņi ir gudri un radoši. Ūdens cilvēkiem ir spilgta iztēle, un viņi nebaidās to likt lietā.

Starp Ūdens cilvēkiem ir daudz filozofu un domātāju, viņi ir visai neatkarīgi un bieži pārvalda vairākas profesijas vai amatus.
Ūdens stihijas cilvēkiem piemīt lieliskas saskarsmes prasmes, un viņi spēj pārliecināt citus. Tāpat jāatzīmē spējas diplomātijas jomā. Viņiem ir attīstīta intuīcija, kas ļauj notvert to, kas citiem nemanot paslīdējis garām.

Viņi ir lieliski organizatori un tikpat labi izpildītāji, prot ieraudzīt izcilus talantus citos un palīdzēt tos izkopt.

Ūdens cilvēki arī var būt noslēgti un vēsi, viņi nemīl dalīties savos noslēpumos ar citiem. Tāpat viņiem piemīt tieksme manipulēt.

Viņi vienmēr un visur cenšas atrast vienkāršu un vieglu risinājumu, jo ir samērā pasīvi un bieži vien ļaujas gan savām, gan citu iegribām.

Ūdens cilvēkiem vērts pamācīties stingri stāvēt pašiem uz savām kājām un iet savu ceļu. Viņiem arī jāizvairās no pārāk mitrām un slapjām vietām, lai cik dīvaini tas arī neizklausītos.

Ūdens debess puse ir ziemeļi. Sezona – ziema, krāsa – melnā. Ūdens stihija saistīta ar kaulu un izvades sistēmām.

Izlasi arī: Uzzini, kurā reinkarnācijā tu dzīvo un kāds ir tavs uzdevums uz zemes!

Pēdējie dzimšanas gada skaitļi – 4 vai 5: Koks

Cilvēki, kas dzimušo Koka stihijas gadā, ir ļoti dāsni. Viņi stingri aizstāv savus ētiskos uzvedības principus, viņiem patīk izzināt pasauli un analizēt informāciju, kā arī viņiem piemīt neparasta pārliecināšanas spēja.

Koka stihijas cilvēki ir ļoti artistiski un radoši, un tas izpaužas visā, kur viņi piedalās. Viņi ir strādīgi un vienmēr atradīs kādu nodarbošanos, jo uzskata, ka darbs ir labākais veids, kā likt lietā savus spēkus.

Viena no viņu labākajām īpašībām ir pārliecība par savām spējām. Koka stihijas cilvēki vienmēr ir pateicīgi par visu, kas tiem pieder, un necenšas dzīties pēc pārmērībām vai pārvērtēt savas iespējas, lai gan interešu un darbības jomas ir visnotaļ daudzveidīgas.

Viņi ir uzticami draugi un nekad neizturas egoistiski, ir ideāli komandas locekļi un līdzjūtīgi pret citiem cilvēkiem.

Par Koka stihijas cilvēku trūkumu var uzskatīt izšķērdību. Viņi grēko arī ar to, ka reizēm uzņemas vairāk darbu, nekā spēj paveikt, tāpēc nereti izjūt pārslodzi, un tas nenāk par labu nevienam. Citiem vārdiem, Koka cilvēkiem jāiemācās sevi ierobežot darba ziņā un pareizi sadalīt spēkus.

Noteiktos apstākļos viņi var kļūt pārāk atkarīgi no citiem un pat “pazust pūlī”, ja būs pārāk pasīvi un lēnīgi.
Koka debes spuse ir austrumi, sezona – pavasaris, krāsa – zaļā. Koka stihija saistīta ar žultspūsli un aknām.

Šīs stihijas pārstāvjiem jāizvairās no ļoti vējainām vietām.

Pēdējie dzimšanas gada skaitļi – 6 vai 7: Uguns

Uguns stihijas cilvēki vienmēr alkst piedzīvojumu un nekad neatsakās izmēģināt kaut ko jaunu. Viņi ir apveltīti ar ļoti enerģisku un aktīvu dabu; var būt lieliski vadītāji, jo viņiem patīk konkurēt un uzvarēt.

Uguns cilvēki, kā likums, ir pievilcīgi un pat magnētiski saistoši, necieš vientulību, viņiem patīk atrasties sabiedrībā un vienmēr būt kustībā.

Uguns cilvēki ļoti pieķeras tuviniekiem un ar visiem iespējamiem līdzekļiem stiprina ģimenes saites.

Uguns cilvēkiem piemīt augsts pašnovērtējums, viņi ir gudri un draudzīgi, izlēmīgi un darboties spējīgi, tāpat viņiem bieži piemīt oratora talants.

Uguns cilvēku trūkums saistīts ar agresivitāti un vēlēšanos sasniegt mērķus ar jebkuriem līdzekļiem.

Viņi ir arī pārāk emocionāli un nepacietīgi. Egoistiski un pārāk ambiciozi. Reti rēķinās ar citiem cilvēkiem.

Uguns debess puse ir dienvidi, sezona – vasara. Krāsa – sarkana, šī stihija ir saistīta ar sirds un As**svadu sistēmu.

Uguns cilvēkiem ieteicams turēties tālāk no pārāk karstām vietām un nepadoties emociju izvirdumiem.

Pēdējie dzimšanas gada skaitļi – 8 vai 9: Zeme

Zemes elementa cilvēki ir uzticami un pacietīgi. Zemes stihijas spēks tos apvelta ar atbildīgu attieksmi pret tuviem cilvēkiem. Viņiem ir daudz ambīciju, bet tai pašā laikā viņi ir ideālisti.

Piezemēti, problēmas risina pakāpeniski un ar skaidru skatu. Viņiem ir lieliski attīstīta intuīcija. Pārējie cilvēki bieži cenšas līdzināties Zemes cilvēkiem, jo viņiem ir augstas morālās un ētiskās vērtības.

Zemes cilvēki augstu vērtē ētiku un disciplīnu, kā arī māk saprātīgi izmantot savas spējas, pateicoties samērā konservatīvajam raksturam.

Zemes cilvēkiem ir labas attiecības ar naudu. Prot saskatīt, vai projekti un idejas ir perspektīvi. Mēdz būt emocionāli atturīgi, bet arī viņiem nepieciešams kāds, kas viņus mīlētu.

Zemes stihijas cilvēkiem noderētu mazliet avantūrisma un dzīvīguma. Mēdz būt cietsirdīgi un spītīgi. Grib visu kontrolēt un bieži vadās tikai pēc savām interesēm un izdevīguma. Vairāk par visu viņus baida nezināšana – tā var izraisīt pat panikas lēkmes un depresiju.

Zeme ir centrs, kas atbild par sezonu maiņu. Zemes krāsa ir dzeltenā, un šī stihija atbild par gremošanas sistēmu un kuņģi. Zemes cilvēkiem ieteicams turēties tālāk no purvainām vietām ar augstu mitrumu.

la.lv

Leave a Comment