Ko par tevi pasaka tavs mīļākais auglis

Apelsīns

Mizojot grūti nomizojamu apelsīnu, tu izrādi pacietību un apņēmību. Tas ir tieši tas, kāds cilvēks tu esi! Tu esi sīkumains, pedantisks, kā arī tevi nebaida smags darbs. Cilvēki tev var uzticēties, un tu ļoti centies izvairīties no konfliktiem.

Ābols

Āboliem ir ļoti daudz dažādu garšu – sākot ar skābiem, beidzot ar ļoti saldiem. Tas par tevi liecina to, ka tu centies izbaudīt visas dzīves garšas. Tu esi ekstravagants cilvēks, mazliet impulsīvs un vaļsirdīgs. Ja ābols ir tavs mīļākais auglis, tu esi līderis, kurš ir gatavs rīkoties jebkurā situācijā. Entuziasms ir tas, kas tevi dzīvē ved uz priekšu.

Banāns

Tāpat kā banāns, kurš ilgu laiku ir nostāvējis saulē, tu esi ļoti maigs cilvēks. Bet tas nenozīmē neko sliktu. Tev ir daudz labo īpašību – tu esi mīlošs, silts, pacietīgs un ļoti līdzjūtīgs. Dažkārt tev ir pārāk zems pašnovērtējums un tu baidies, ka tavas vājības kļūs pārāk pamanāmas. Tevī mājo gan iekšējais, gan arī ārējais skaistums.

Kokosrieksts

Tu esi viens ļoti spēcīgs cilvēks – tāpat kā kokosrieksts. Tu esi nopietns, visu ļoti pārdomā un tev patīk sacensties. Tev patīk labas ballītes, un, iespējams, ka esi mazliet ietiepīgs. Partnerī tu noteikti meklē labas smadzenes – stulbi cilvēki tevi neinteresē, un kaisle nav tas, kas tev cilvēkā ir svarīgākais.

Ananass

Tu pats sevi spēj izglābt no nepatīkamām situācijām – tu pēc smagiem kritieniem lieliski spēj patstāvīgi piecelties kājās un turpināt ceļu. Tu rīkojies ātri, tev nepatīk gaidīt un nepatīk arī kavēt. Cilvēks, uz kuru tu visvairāk paļaujies, esi tu pats.

Mango

Mango ir saldi, sulīgi un mazliet cieti iekšpusē – tieši tāpat kā tu! Tu esi īsts mīlētājs. Tava personība tev neatļauj visas pasaules nežēlības ņemt pie sirds – tu labi apzinies, kas ir tik svarīgs, lai tev par to vispār būtu jādomā. Tu neļausi nevienam sevi sāpināt, bet pielaidīsi klāt gan – reti kurš ir spējīgs ielauzties tavā sirsniņā pa īstam.

Ķirši

Tev dzīvē nākas saskarties ar krasiem kāpumiem un kritumiem, bet tu spēj tiem turēties pretī un neļaut tam visam ietekmēt to, kā tu jūties. Tev ir lieliska iztēle, kas dažreiz varbūt sagrauj tavas cerības. Partneru ziņā tu esi ļoti izvēlīgs – kurš katrs tev nederēs. Mīļākā vieta pasaulē tev ir tavas mājas.

Persiks

Tev patīk izbaudīt dzīves saldās lietas. Tu esi draudzīgs, bet piesardzīgs, izvēloties patiesos draugus. Tev ir ļoti spēcīgs šarms – tu esi neatkarīgs un godkārīgs. Lielākā vēlēšanās ir apceļot pasauli, izbaudīt jaunas lietas, ko dzīve tev ir spējīga piedāvāt. 

Bumbieris

Tev mazliet grūtības sagādā uzdevumu paveikšana līdz galam. Bieži vien tu kaut ko iesāc, bet tikpat drīz tev par to zūd interese. Gaidīt noteikti nav tavā garā – tev patīk ātri rezultāti. Tu ātri arī maini draugus un kompānijas – ar sirsniņu līdz galam ir grūti pieķerties kaut kam.

Avots: simpleorganiclife.com

Leave a Comment