Ko slēpj katras horoskopa zīmes pārstāvis

AUNS

Viņi bieži vien slēpj to, ka kādam citam ir izdevies ietekmēt viņu apziņu, viņi spītīgi rada iespaidu, ka ir pilnībā neatkarīgi un pār viņiem neviens nevar valdīt, taču patiesībā tā nebūt nav. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji bieži vien ir pakļauti apkārtējiem, nespējot pretoties tiem, ar kuriem ir cieši saistīti, tāpat kā tiem, kurus ciena un apjūsmo. Auni ļoti bieži slēpj savus daudzos kompleksus. Aiz pārliecības maskas patiesībā slēpjas nopietni psiholoģiskie bloki, un bieži vien šīs zīmes pārstāvji mēdz pieļaut milzīgas kļūdas, nespējot pārvarēt savas iekšējās bailes vai maldus, pie tam, ja arī Jūs ar Aunu būsiet kontaktējies jau daudzus gadus, visticamāk, ka Jūs šīs problēmas nemaz nesaskatīsiet.

VĒRSIS 

Vērši, kā likums, slēpj savas privātās dzīves detaļas. Pat ar vistuvākajiem draugiem viņi ļoti reti apspriež to, kas notiek viņu mīlas frontē un neafišē savas jūtas. Ja kādam šīs zodiaka zīmes pārstāvim, kas dzīvo attiecībās ar kādu vai laulībā, ir uzradies kāds trešais, tad viņi tā cenšas “noslēpt visus galus ūdenī”, ka tikai tie, kas ar viņiem pavada kopā ļoti daudz laika var par kaut ko sākt nojaust. Vērši ir pieraduši neatklāt arī savu reālo finansiālo stāvokli. Viņi nekad nevienam nestāsta, cik daudz naudas viņiem ir patiesībā. Jautājums par ienākumiem viņiem liekas ļoti nepatīkams, viņi to uzskata par nepieklājīgu, bet, ja tomēr nākas atbildēt uz šo jautājumu, tad viņi cenšas savus ienākumus  samazināt un nosaukt ciparu, kas ir tālu no īstenības. Starp citu, daudzi no viņiem uzskata, ka par viņu reālo finansiālo stāvokli nav jāzina pat radiniekiem.

DVĪNIS 

Pirmajā mirklī var šķist, ka Dvīņi neko neslēpj, bet, protams, ka tā nav, jo, ja rokas dziļāk, tad noskaidrojas, ka viņi pārstāv viltu un falsifikāciju. Viņi kontaktējies ar vieniem, bet par draugiem uzskata pavisam citus cilvēkus, bieži vien dzīvo un guļ ar tiem, kurus nemaz nemīl, demonstrē cieņu tiem, kurus faktiski nicina. Viņi spēlē uz publiku, slēpjot savu īsto būtību zem ļoti daudzām un dažādām maskām. Dvīņi no apkārtējiem mēdz slēpt arī mīlestību pret ne pilnībā legālām un atzītām izklaidēm un baudām, un šī noslēpuma būtība nav tajā, ka viņiem būtu bail no publiska nosodījuma, bet gan tajā, ka viņiem vienkārši patīk vazāt aiz deguna tos, kurus viņi labi pazīst.

VĒZIS 

Vēži no apkārtējiem slēpj visu, ko vien var noslēpt, un viņi to dara tāpēc, lai nekaitētu apkārtējiem. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji no apkārtējo acīm uzmanīgi cenšas slēpt savu privāto dzīvi un ģimeni. Viņi nemīl afišēt savus ienākumus un to iegūšanas veidu, kā arī jūtas, kuras kādā konkrētā brīdī jūt, it īpaši viņi cenšas noslēpt to, ka ir greizsirdīgi. Bieži vien viņi cenšas neatklāt arī to, ka patiesībā viņiem ir laba sirds, aizverot to un tēlojot vienaldzību un nepieejamību. Viss ir tajā, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji baidās, ka viņu labsirdība tiks izmantota sliktos nolūkos, kas piespiedīs viņus darīt to, ko viņi noteikti negrib. Vēži ir ļoti uzmanīgi, viņiem nešķiet dabiski atvērties cilvēkiem, kuri nav pelnījuši viņu uzticību, bet tie, kuriem viņi patiešām uzticas, ir ļoti maz.

LAUVA

Lauvas parasti cenšas slēpt to, ka nav pārliecinātas par sevi un ka kādā konkrētā brīdī viņām trūkst nepieciešamo zināšanu. Viņi ar entuziasmu turas pie jebkuras viņiem nezināmas lietas, lai tikai kāds nepamanītu to, ka viņi kaut ko nezina vai neprot. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem īpaši sāpīga tēma ir patmīlība, bet tieši tā bieži vien viņiem kļūst par tādu kā procesu ierosinātāju, jo viņiem vieglāk ir kaut ko ātri iemācīties nevis atzīt savu nekompetenci kādā jautājumā. Ar laiku Lauvas sāk slēpt savus nākotnes plānus – ja jaunībā viņi ar prieku dalījās savās domās ar apkārtējiem, stāstot par to, ko taisās darīt nākotnē, tad pēc 30 gadu vecuma sasniegšanas viņi par to klusē līdz brīdim, kad viņu plāni nekļūst par realitāti.

JAUNAVA

Jaunavas, kā likums, slēpj savas ambīcijas, jo viņas dod priekšroku tās neafišēt, bet gan slepeni sasniegt, nepievēršot konkurentu, draugu un citu personu uzmanību, kas būtu ieinteresēti tajā, lai Jaunavām nekas neizdotos. Jaunavas no apkārtējiem bieži vien slēpj arī savas patiesās jūtas, domas un attieksmi pret cilvēkiem. Ja šīs zodiaka zīmes pārstāvji no sarunas ar kādu var iegūt kādu labumu, tad otrs cilvēks, iespējams, pat nenojautīs, ka patiesībā Jaunava viņu klusībā ienīst. Jaunavas slēpj arī savus reālos ienākumus, jo viņas nemīl naudu kādam aizdot, līdz ar to bieži vien pārliecinās otru par to, ka finansiālā jomā stāv bezdibeņa malā, lai gan patiesībā uz viņu konta ir ievērojama naudas summa, skapji plīst pušu no apģērba, bet ledusskapis ir pilns ar delikatesēm.

SVARI  

Svari no apkārtējiem cenšas slēpt visus savus grēkus un kaislības. Viņi tik ļoti baidās no svešu cilvēku nosodījuma, ka viņi ar biezu noslēpumainības plīvuru pārklāj visu to, kas neatbilst morāles normām. Viņi slēpj arī patieso attieksmi pret cilvēkiem, ar kuriem cieši sadarbojas. Ja arī šīs zodiaka zīmes pārstāvji kādu nicina, tad viņi tomēr radīs iespaidu, ka izjūt pret šo cilvēku dziļas simpātijas un draudzīgas jūtas. Svari ienīst konfliktus, saspringta atmosfēra un strīdi izrauj viņus no komforta zonas, tāpēc miera un līdzsvara labad viņi ir gatavi būt diplomātiski, respektīvi, liekuļot.

SKORPIONS 

Skorpioni mēdz neatklāt savus īstos nodomus. Viss, ko viņi saka apkārtējiem, kā likums, ir tikai manevrs, lai novērstu uzmanību no tā, ko viņi patiesība taisās darīt. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji slēpj savus plānus, lai neiedzīvotos daudzos palīgos, tieši tāpēc viņi par saviem plāniem paziņo, pienesot informāciju tādā veidā, lai cilvēki, kuri būtu ieinteresēti, palīdzētu viņiem, bet pirms laika nenojaustu par patieso plāna būtību. Skorpioni bieži vien slēpj arī mīlestību. Viņi pret savas sirds izvēlēto objektu var izturēties tik dzēlīgi un rupji, it kā viņos būtu naids pret viņu izredzēto. Reizēm tas ir mēģinājums atbrīvoties no jūtām, kas vēl nav pārgājušas, bet reizēm tā ir pārbaude, ar kuru tiekot galā, tas, kurā Skorpions ir iemīlējies, dabūs viņa sirdi.

STRĒLNIEKS 

Ar nolūku Strēlnieki neko neslēpj, viņi ir gatavi atbildēt uz jebkuriem jautājumiem un mierīgi apspriest visu to, kas tad sarunu biedram interesē, tomēr patiesībā šīs zīmes pārstāvji ir tik daudzpusīgi un daudzslāņaini, ka aizrakties līdz viņu patiesajai būtībai ir ļoti sarežģīti. Bieži vien viņu reakcija ir neparedzama – gan apkārtējiem, gan viņiem pašiem. Strēlnieki paši nekad nav lietas kursā par to, kā viņi uzvedīsies kādā konkrētā situācijā, tā kā vispirms jau viņi slēpj to, ko viņi paši par sevi nezina. Strēlnieki var mēģināt noslēpt savu maģisko domāšanu, jo viņiem šķiet, ka klausīt likteņa zīmēm un reaģēt uz tām ir visai nesolīdi un neracionāli, tāpēc viņi cenšas neatklāt citiem to, ka tic zīmēm un ir māņticīgi.

MEŽĀZIS 

Mežāži bieži vien slēpj savu reālo finansiālo stāvokli. Lielus ienākumus viņi tomēr izvēlas afišēt, taču, ja naudas lietās viņiem neiet baigi labi, tad viņi dod priekšroku to noslēpt tā, lai neviens par to nenojaustu, jo viņi tomēr vēlas demonstrēt savu materiālo stabilitāti. Šīs zīmes pārstāvji slēpj arī savas draudzīgas jūtas. Viņiem vieglāk ir drauga labā izdarīt kaut ko konkrētu nevis visu laiku runāt par to, cik šī draudzība viņiem ir dārga un ka tā ir uz mūžu. Viņi gan reti pieķeras cilvēkiem, tāpēc viņiem ir grūti izrādīt jūtas savam izredzētajam, kuru viņi tomēr ir ielaiduši savā dvēselē, un viņi dod priekšroku savas simpātijas slēpt aiz vienaldzības maskas.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri slēpj savu vienaldzību pret cilvēkiem. Viņi izpilda visu to, kas ir pieņemts attiecībās starp draugiem, kolēģiem, mīļotajiem un radiniekiem, bet tas viņiem maz ko nozīmē. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji prot tik ļoti labi izlikties, ka apkārtējie pat nenojauš par to, ka Ūdensvīri vienkārši izpilda sociālu rituālu nevis laiž visu caur savu sirdi un dvēseli. Ūdensvīri, kā likums, slēpj arī savu privāto dzīvi un nākotnes plānus. Visu to viņi uzskata par tik privātu un noslēgtu teritoriju, ka ielaiž tur tikai tos, kuri kaut kādā veidā tomēr ir ieguvuši viņu uzticību. Bieži vien viņi slēpj arī bailes no vientulības.

ZIVIS 

Zivis slēpj savas iekšējās sajūtas, sāpes, bailes un fobijas. Jo sliktāk viņi jūtas, jo platāk viņi smaida un sirsnīgāk komunicē ar apkārtējiem. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji tik ļoti nemīl traucēt citu mieru, ka dod priekšroku paši tikt galā ar savām problēmām, ne tikai nelūdzot citu palīdzību, bet pat nepieminot to, ka kaut kas nav kārtībā. Viņi spītīgi cenšas noslēpt visu to, kas varētu cilvēkiem likt domāt, ka viņi ir bezpalīdzīgi. Zivis slēpj arī savu dabisko slinkumu.

Leave a Comment