Ko tava somiņas izvēle liecina par tavu personību?

Mugursoma

Tu esi avantūriste, kura komfortu vērtē augstāk par glamūru. Tev patīk piedzīvojumi. Par spīti tam, ka mugursoma salīdzinot ar rokassomiņām ir liela, tu līdzi nēsā tikai pašu nepieciešamāko.

Ietilpīga plecu soma

Tu esi nelokāma. Tu esi inovatīva un tev patīk nosprasut mērķus un tiekties pēc tiem. Tev ir savs viedoklis, tu nebaidies to paust un pastāvēt par sevi.

Kompakta somiņa ar garu lenci

Tu esi funkcionāla, taču brīva personība. Tu skaidri zini, ko tev ir nepieciešams ņemt līdzi, un, ja tas ir mobilais tālrunis, atslēgas un naudas maks, tu neliksi to visu lielā somā – tu izvēlēsies somu atbilstoši līdzi ņemamo mantu apjomam. Tev patīk justies brīvi, tāpēc kopumā ikdienā “neapkraujies” ar mantām.

Diplomāts

Tu esi pašpārliecināta. Tu esi nobriedusi personība un tevi neuztrauc tas, ko domā apkārtējie. Tu neliec uzsvaru starp to, kas ir domāts vīriešiem un kas sievietēm – tu ar pārliecību nēsā gan unisex aksesuārus, gan apģērbu.

Lasi vēl: Es atbrīvojos no aknes nedēļas laikā!

Rokassomiņa

Tev patīk izrādīties. Tev ir vajadzīga uzmanība. Sievietes, kuras izvēlas rokassomiņas, reti piedomā pie funkcionalitātes (tas attiecas arī uz citiem aspektiem, ne tikai aksesuāru izvēlē), jo galvenā ir ārišķība. Sievietes, kuras ikdienā izvēlas rokassomiņas, regulāri papildina savu somiņu kolekciju un, visticamāk, viņām nav tādas izteiktas mīļākās somiņas, jo katru dienu tiek izvēlēta cita somiņa.

Clutch somiņa ar metāla korpusu

Tu esi atraktīva. Tev patīk jautrība un ballītes ir tava ikdiena. Klačas tipa somiņā ir vietas tieši tam, kas tev ir vajadzīgs – tev nepatīk apkrauties ar mantām. Tu mēdz būt arī aizmāršīga.

Somiņa – naudas maks

Tu esi ideāliste. Naudas maks kopumā ir tas, kas tev ir nepieciešams, vismaz tev tā šķiet. Tu neesi sagatavojusies dažādām situācijām. Tev nepatīk nēsāt neko līdzi, atskaitot labu garastāvokli. Apkārtējiem tu ļoti patīc.

Sporta maisiņš ar savelkamu aizdari

Tu esi konsekventa. Tev nepatīk izmaiņas un tu liec ērtību pāri visam. Ja arī šāds mantu glabāšanas un līdzi nēsāšanas veids nav pats pievilcīgākais – tev tā ir ērti, un tas ir pats galvenais. Tu esi no tiem cilvēkiem, kuri mantas novalkā līdz galam un pēc tam, kad izmet novecojušo, meklē līdzīgu aizstājējproduktu. Tevi īsti neinteresē sekošana līdzi modei – tu jaunam produktam uzmanību pievērs pēc tā specifikācijas.

Clutch somiņa

Tu esi sievišķīga. Tu esi ļoti empātiska un jauka – tu nespētu nodarīt pāri pat mušai. Apkārtējiem patīk tava kompānija. Visbiežāk tu izvēlies “mīkstas” klača somiņas ar noapaļotiem stūriem un to tu dari neapzināti, cenšoties saskaņot somiņu ar savu personību.

Avots: rd.com

Leave a Comment