Ko tava zodiaka zīme vēsta par tavu laulības dzīvi

AUNS (kāzu datumi: 21.marts – 19.aprīlis)

Auns ir ļoti spēcīga un neatkarīga zodiaka zīme. Ja siesiet laulības saites šajā laikā, jūs abi laika gaitā kļūsiet par individuāļiem, tomēr nekad nezaudēsiet saikni paši ar sevi attiecību laikā. Jūsu laulībā būs daudz spontanitātes – spontāni lēmumi 5 minūšu laikā, aizraujoši randiņi, negaidīti, romantiski pārsteigumi. Tomēr jums būs jāuzmanās, lai viens ar otru nesāktu pārāk sacensties.

VĒRSIS (kāzu datumi: 20.aprīlis – 20.maijs)

Vērsis ir ļoti jūtīga zīme. Tu ar savu otru pusīti noteikti dalāties ļoti ciešā dvēseliskajā saiknē, kā arī nebaidāties izbaudīt luksusa dzīvesveidu. Labas ziņas – jūsu laulība būs patīkama un izdevusies, jo jūs abi darīsiet visu līdz galam, ko būsiet ieplānojuši. Tomēr laulībā vajadzētu vairāk pārmaiņu, lai jūs neieslīgtu rutīnā – izmēģiniet jaunas lietas gan guļamistabā, gan ārpus tās.

DVĪŅI (kāzu datumi: 21.maijs – 20.jūnijs)

Dvīņu zīmē precējušiem pāriem visa attiecību atslēga ir komunikācija. Jums būs ļoti runātīga laulība – starp jums abiem konstanti risināsies dialogs. Tā kā abi tieksieties pēc jauniem piedzīvojumiem, meklējiet radošas un izklaidējošas lietas, kas interesē jūs abus. Izvēlieties ko ļoti īpatnēju – sāciet kopā apmeklēt eksotisko ēdienu gatavošanas kursus, iemācieties sērfot, tomēr nevajag vienlaicīgi doties vairākos virzienos. Tā var apjukt. 

VĒZIS (kāzu datumi: 21.jūnijs – 22.jūlijs)

Mājas Vēžiem ir tur, kur ir sirds. Ja esi sieviete, tev noteikti patiks ļoti rūpēties par savu vīru (dažkārt pat pārāk daudz). Kopā gatavošana arī ir viena no jūsu kopīgajām interesēm. Un nemaz nebrīnieties, ja jums vienam priekš otra ir paši mīļākie mīļvārdiņi, kādus varat iedomāties. Briesmas šajā laulībā slēpjas tajā, ka varat aizmirst viens otru kā savu mīlas objektu un kļūt par istabas biedriem, tādēļ jums jāparūpējas par to, lai jūs ietu ārpus mājas, meklētu piedzīvojumus un visādi citādi pilnveidotu savu laulību.

LAUVA (kāzu datumi: 23.jūlijs – 22.augusts)

Lauvas zīmē precējušiem pāriem mēdz būt ļoti dramatiska, teatrāla un kaislīga laulība. Jums abiem ir stingrs viedoklis, un jūs nekaunāties tajā dalīties viens ar otru. Kad laulībā valda milzīga kaislība, jūs abi esat tendēti visu mazliet dramatizēt, kas var novest pie varas lomas jautājuma, tādēļ centieties viens otru nekontrolēt.

JAUNAVA (kāzu datumi: 23.augusts – 22.septembris)

Jaunava ir ļoti organizēta, kārtīga un veselīga zīme. Tu ar savu otru pusīti pievēršat daudz uzmanības mazām lietām un jūs abi domājat par sīkākajām  detaļām. Tu esi sava partnera karsējmeitene un viņš – tavējā, kas ļoti palīdz laulības dzīvi izveidot ļoti spēcīgu. Dažkārt pārāk daudz fokusējaties uz savām problēmām, tādēļ varat aizmirst par tiešām svarīgām lietām.

SVARI (kāzu datumi: 23.septembris – 22.oktobris)

Svari ir zīme, kas vada laulību. Laikam tieši tādēļ oktobrī precas tik daudz pāru. Šāda savienība nozīmē balansu un līdzvērtīgu došanu un ņemšanu. Jums attiecības būs milzīga prioritāte, tieši tādēļ šajos datumos slēgtā laulība ir ļoti spēcīga. Tomēr briesmas slēpjas tajā, ka varat pazaudēt savu individualitāti. Atcerieties mazliet pārspridzināt pāra laimīgās laulības burbuli un darīt lietas arī vienatnē.

SKORPIONS (kāzu datumi: 23.oktobris – 21.novembris)

Skorpions ir ļoti seksīga un spraiga zīme. Jūsu laulībā būs ļoti daudz intimitātes un kaisles – nevajadzētu būt problēmai saglabāt attiecību dzirksti ļoti daudzus gadus. Skorpions ir arī varas un kontroles zīme, tādēļ greizsirdība var iet pāri malām. Parūpējieties par to, lai, ja jūtaties slikti vai esat sāpināti, tad tas jūsu starpā tiktu izrunāts. 

STRĒLNIEKS (kāzu datumi: 22.novembris – 21.decembris)

Strēlnieka pāris ir piedzīvojumu meklētājs, aktīvs un alkst iekarot visu pasauli. Visticamāk, ka nākotnē jūs sagaida ļoti daudz ceļojumu. Jums ir ieteicams kopā apmeklēt kursus, mācīties jaunas lietas, jo jūs abi esat ļoti atvērti un brīvdomīgi. Tomēr dažkārt jūs uzņematies pārāk lielu risku, vairākkārt – finansiālos jautājumos. Centieties nedzīvot kā uz kraujas apmales!

MEŽĀZIS (kāzu datumi: 22.decembris – 19.janvāris)

Mežāzis ir tradīciju zīme, tieši tādēļ ziemas kāzas notiek ap Ziemassvētku vai Jaunā gada laiku. Jūs abi vēlēsieties saglabāt mantojumu, jums interesēs vērtīgas, senas lietas. Viena lieta, no kuras jums attiecībās būtu jāizvairās – centieties tik daudz nekavēties pagātnē un atmiņās, domās arī par pāridarījumiem, bet dzīvojiet nākotnē, jo tas ir vienīgais, kas vēl jums ir priekšā.

ŪDENSVĪRS (kāzu datumi: 2o.janvāris – 18.februāris)

Ūdensvīra laulība var tikt raksturota kā dabiska, pārsteidzoša un moderna. Jūs esat viens otra labākais draugs, bet jūs esat arī ļoti sabiedrisks pāris, kas dominē dažādās ballītēs. Jums patīk iziet no mājas un atrasties liela pūļa vidū. Tomēr problēma var slēpties tajā, ka esat pārāk komunikabli un atvērti – tā jūs varat aizmirst viens par otru, tādēļ atceraties, ka jums ir jāpavada arī kvalitatīvs laiks divvientulībā.

ZIVIS (kāzu datumi: 19.februāris – 20. marts)

Zivis ir fantāzijas, iztēles, romantikas un radošuma zīme. Jūs ar savu otro pusīti esat īsts sapņu pāris. Tomēr, tā kā jums piemīt tieksme kopā sapņot un dzīvot citā pasaulītē, tad jums vajadzētu parūpēties par to, ka nezaudējat saikni ar realitāti. Un noteikti centieties saglabāt draudzību arī ārpus attiecībām, jo citādāk paliksiet draugi tikai viens otram.

Avots: brides.com

Leave a Comment