Ko tev gaidīt laikā no 4. līdz 8. jūlijam? Pareģojumi katrai Zodiaka zīmei

AUNS

Lai arī tas šķitīs skarbi, tu nevēlēsies pārāk koncentrēties uz saviem mērķiem, būs daudz citu lietu, kas novērsīs uzmanību. Šajā laikā atklāsi ko jaunu par sevi, kas liks rīkoties ļoti drosmīgi un spontāni. Tikai sākumā labāk mazliet padomā par sekām, nezini, kā tās tevi var ietekmēt.

VĒRSIS

Vislabākais ir šo laiku pavadīt kopā ar mīļākajiem cilvēkiem. Darba lietās būs daudz stresa, tādēļ būs jāmeklē emocionāls mierinājums – citādāk būs grūti pārdzīvot šo laiku. Pārliecinies, ka no sevis neprasi pārāk daudz, dažkārt ir arī jāpiebremzē un jāatpūšas.

DVĪŅI

Vairāk būsi fokusēts uz izklaidēm un draugiem – negribēsies domāt par neko nopietnu un pārāk sarežģītu. Prāts būs atbrīvots un jautrs, īsti nekas nespēs to sabojāt. Šajā laikā nodibināsi jaunus un izdevīgus kontaktus, tikai pārliecinies, ka atstāj labu iespaidu.

VĒZIS

Tev šajā laikā vajadzētu vairāk fokusēties uz finansēm un darbu – iespējams, ir jāpārdomā tas, vai konkrētā darbavieta tev tiešām ir piemērota. Šo laiku izmanto tam, lai sakārtotu šāda veida lietas, emocijas tiks noliktas malā, par tām domāsi vēlāk. Sestdien vairāk iemirdzēsies Vēžu pievilcība, tādēļ nebrīnies, ka pretējais dzimums pievērsīs pastiprinātu uzmanību.

LAUVA

Tu nedrīksti aizmirst veltīt laiku savai ģimenei. Darba lietas būtu jānoliek malā un jāpievēršas attiecību stabilizēšanai un arī dibināšanai. Brīvdienās gan vairāk gribēsi pievērsties karjerai, jo šajā laikā tiksi apveltīts ar īpašu radošumu.

JAUNAVA

Tā kā tu ļoti vēlies redzēt pārmaiņas un progresu, šo laiku vairāk veltīsi savai karjeras izaugsmei. Vecās pieejas vairs tev nenāk par labu, tādēļ meklēsi un arī atradīsi daudz jauna. Sestdien tavs prāts kļūs daudz skaidrāks, tādēļ tas arī būs laiks, kad pievērst uzmanību detaļām un pieņemt galējos lēmumus.

Lasi vēl: Lūk, ko katras Zodiaka zīmes pārstāvis tev NEKAD neteiks!

SVARI

Šajā laikā tu fokusēsies uz saviem mērķiem un vēlmēm. Ļoti daudzām zīmēm šajā laikā gribēsies koncentrēties uz karjeru – arī tev, tieši tādēļ vari uzdrošināties pieņemt svarīgus un izšķirošus lēmumus. Tikai nevajag drastiski mainīt savu romantisko dzīvi – tas šobrīd nav vajadzīgs.

SKORPIONS

Būs grūti sabalansēt visas dzīves jomas, tomēr šis ir laiks, kad varēsi pabeigt iesāktos darbus un atviegloti uzelpot. Enerģijas tev būs daudz, tomēr jutīsies kā izsists no sliedēm. Nevajag sev pārāk daudz uzticēties, pajautā padomus arī citiem cilvēkiem.

STRĒLNIEKS

Viss ritēs ļoti lēni, tādēļ vēlēsies, kaut varētu sevi klonēt, lai visu izdarītu laicīgi. Gribēsies arī jautrību un izklaides, tomēr daudz laika būs jāvelta darbam. Atceries, ka nejutīsies priecīgs un laimīgs, līdz iesāktās lietas nepadarīsi līdz galam, tādēļ visu pēc kārtas!

MEŽĀZIS

Beidzot saredzēsi savu pūļu rezultātus. Lai arī domāsi, ka visam jāatrod pavisam cita pieeja, atceries, ka tas, ka kaut kas ir nogājis greizi, nenozīmē, ka visam ir jāatmet ar roku. Visas problēmas var atrisināt, un tavu problēmu – pat ļoti vienkāršā veidā, tikai jāliek lietā iztēle.

ŪDENSVĪRS

Veltīsi daudz laika tam, lai palīdzētu saviem draugiem, tomēr tev būs nepieciešama arī viņu palīdzība – visa pamatā būs komandas darbs. Sestdien sajutīsi spēcīgu vēlmi kaut ko mainīt, tādēļ šajā laikā nebrīnies par savām neierastajām domām.

ZIVIS

Varēsi beidzot atpūsties no visa un visiem. Tev netiks uzkrauti milzīgi pienākumi, par to būsi ļoti priecīgs. Būs nepieciešama liela pašmotivācija, lai visu izdarītu līdz galam, un es tev varu pačukstēt, ka darbi darīsies vieglāk, ja mazliet “palidināsies pa mākoņiem”.

Leave a Comment