Ko vīrietis jūt pret tevi? 8 pazīmes, ka jūs saista tikai gulta

1. Sarunas “par neko”

Vīrietis ar jums sarunājas tikai par vispārīgām tēmām — laiks, sastrēgumi, viņš nekad neuzsāk sarunu par saviem darījumiem, nestāsta par ģimeni, gaumi, draugiem un sadzīvi. Turklāt tikšanās reizēs viņš neinteresējas par jūsu ikdienu, kas notiek jūsu dzīvē, kādas jums ir problēmas un rūpes. Pat ja jūs mēģināt uzsākt sarunu par sevi, vīrietis diezgan ātri novirza sarunu citās sliedēs vai vienkārši aiztaisa jums muti ar kaislīgu skūpstu.

2. Es, tikai Es un vēlreiz Es

Tiesa, ja vīrietis ir pļāpīgs un patmīlīgs, viņš, nejautājot par jūsu dzīvi, var bezgalīgi stāstīt par sevi, un pirmām kārtām par to, cik viņš ir veiksmīgs, kolosāls, pieprasīts un neatkārtojams. No jums viņš pieprasīs uzmanību un uzslavas, bet vislabāk — debešķīgus komplimentus viņam seksa laikā.

3. Drošs sekss

Ja vīrietis un sieviete ir gatavi nopietnām attiecībām, viņi parasti izvēlas abiem pieņemamu kontracepcijas veidu un to apspriež kopīgi. Piemēram, sieviete var izvēlēties hormonālos līdzekļus, par to informējot savu mīļoto cilvēku. Vai arī, ja abi partneri pilnībā uzticas viens otram, pāris var pavisam atteikties no jebkādiem kontracepcijas līdzekļiem. Ja vīrietim no jums ir vajadzīgs tikai sekss, viņam vienmēr līdzi būs prezervatīvs un viņš nemaz neplānos uzsākt pārāk «tuvu» kontaktu. Viņš pilnībā kontrolē situāciju un dara to patstāvīgi, bez jūsu iejaukšanās.

4. Un telefons klusē…

Jūsu tikšanās notiek tikai pēc viņa iniciatīvas, bet ne tāpēc, ka viņš ir bruņinieks, kurš cenšas iekarot jūsu sirdi. Tas ir tāpēc, ka viņš parādās pie apvāršņa tikai tajā brīdī, kad pašam tas ir izdevīgi. Pārējā laikā viņam nav vajadzības uzturēt ar jums sakarus, uzzināt par jūsu pašsajūtu, domām un plāniem. “Sveika, es iebraukšu 10. Būsi mājās?” – tas parasti ir viņa paziņojums, kurš pienāk reizi nedēļā, citreiz pat retāk.

5. Bez liekām kustībām

Vīrietis, kurš no jums gaida tikai seksu, neaicinās jūs uz randiņu, uz kino, ciemos pie draugiem un jo īpaši — pie vecākiem. Kāpēc tērēt laiku liekām kustībām, ja var nodarboties ar daudz interesantākām lietām? Turklāt randiņa laikā par kaut ko ir jārunā, bet, kā noskaidrojām iepriekš, tēmu sarunām praktiski nav. Viņš negrasās pavadīt savu brīvo laiku ar jums, aizrauties ar jūsu hobijiem un dalīties ar savējiem. Nekā lieka — tikai sekss.

6. Noslēpumaina pazušana

Jūsu mīļotais nāk pie jums uz māju, jūs nodarbojaties ar seksu, bet pēc tā viņš apģērbjas un dodas prom, rotaļīgi uzšaujot jums pa dupsi. Nekādu pēdu, personīgo mantu, tikai pāris matu uz spilvena. Pat, ja esat iegādājusies viņam savu zobu birsti un to ievietojusi vannas istabā – tā ir jūsu izvēle. Diez vai viņš pats atnesīs šo personīgās higiēnas priekšmetu, nemaz nerunājot par skuvekli, rezerves apakšbiksēm, smaržām un citiem nepieciešamiem vīriešu aksesuāriem. Starp citu, ja sekss notiek viņa teritorijā, varat necerēt uz “privāto atvilktni” – nekādas jūsu lietas savā mājoklī viņš necietīs.

7. Tumša nakts

Nav izslēgts, ka pēc mīlas akta jūs paliekat vienatnē ar sevi, vīrietis nemaz nesagribēs sagaidīt saullēktu kopā ar jums vienā gultā, pat ja viņam piedāvātu burvīgas brokastis, rīta masāžu un svaigu frotē dvieli. Sagaidīt rītu kopā – tas jau ir noteikts solis kopīgas nākotnes virzienā, zināma intimitāte, tuvība. Ja jums ir izteikti seksuālas attiecības, šāds rīts var radīt virkni neveiklu situāciju, tāpēc vīrietis izdomās miljons iemeslu, kāpēc viņam pēkšņi jāpamet jūsu dzīvoklis vai arī jāizvada jūs no sava mitekļa – superagra celšanās, stomatologs, slikta pašsajūta. Vienalga kas, tikai nepalikt ar jums kopā līdz rītam!

8. Hops — un gultā iekšā

Vispār vīrieša nodomus var atpazīt praktiski uzreiz. Ja vīrietis jau pirmajā randiņā akcentē savu uzmanību uz jūsu dzīvojamās vides izzināšanu — ar ko un kā jūs dzīvojat, viena vai ar kādu —, tas jau ir pirmais signāls. Turklāt vīrieši, kas nav tendēti uz nopietnām attiecībām, iepazīšanās laikā aktīvi dos viennozīmīgus mājienus. Viņi centīsies jums pieskarties, ķert uz vārda, izprovocēt mulsumu vai arī centīsies nekavējoties jūs ievilināt gultā.

Ja jūsu vēlmes sakrīt, tad principā var izveidoties laba mīlnieku savienība, kur abi izturas viens pret otru tikai kā pret seksuālu partneri. Problēma slēpjas tur, ka vīrietis var gulēt un kontaktēties ar sievieti tikai seksa dēļ, taču sieviete, lai cik būtu pašpārliecināta par sevi, pašpietiekama un savas vēlmes zinoša, agri vai vēlu sāk pieķerties vīrietim, iemīlēties un dažreiz pat ļoti spēcīgi aizraujas. Un šis sakars var izrādīties bezcerīgs un sāpīgs.

Tāpēc, ja jūsu plānos ietilpst vēlme izveidot ģimeni vai minimums būt kopā ar uzticamu vīrieti, paskatieties uzmanīgi — vai gadījumā jums blakus nav neparasti baudkārs vīrietis?

 

Avots:

aLA

Leave a Comment