Ko zvaigžņu zīmes pārstāvjiem nevajadzētu darīt 2024. gada aptumsuma koridorā, ja viņi nevēlas sabojāt savu dzīvi

 

4. No 25. marta līdz 8. aprīlim nebrauciet atvaļinājumā.

2024. gada aptumsuma koridors būs tik spēcīgs, ka tas var sabojāt pat atvaļinājumu. Ja šajās divās nedēļās plāno doties atvaļinājumā, labāk palikt mājās. Astro notikums būs tik spēcīgs, ka tas jūsu ģimenei sagādās tikai nepatikšanas un sabojātas brīvdienas.

5. 2024. gada aptumsuma koridora laikā nepaļaujies uz citiem.

Iestājoties aptumsuma koridoram pavasarī, ikviens pasaulē būs atkarīgs pats no sevis. Tas skars pat tavas ģimenes locekļus.
No 25. marta līdz 8. aprīlim tu uz nevienu nevarēsi paļauties. Tev pašam būs jārisina visas savas problēmas. Atceries, ka citi cilvēki slikti izpildīs tavu izvirzīto uzdevumu.

 

6. Nemulstiet un nepiekrītu visam, ko jums saka

2024. gada pavasara aptumsumu koridorā būs īpaši grūti to zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, kuri ir pieraduši piekrist visam, ko viņiem uzspiež citi cilvēki. No 25. marta līdz 8. aprīlim tev nevajadzētu muldēt un savas personīgās intereses nolikt otrajā plānā. Tos, kuri nespēs laikus pateikt “nē”, zvaigznes sodīs ar neveiksmju sēriju.

7. No 2024. gada 25. marta līdz 8. aprīlim neprecējies

Mākoņa aptumsuma koridora laikā, kas sākās 25. martā un ilgst līdz pat 8. aprīlim ieskaitot, tev nevajadzētu precēties. Pat ja esi ilgi gaidījis kāzu datumu, labāk tās atlikt. Pastāv ļoti liela varbūtība, ka šāda laulība būs nelaimīga un izjuks pirmajā gadā pēc noslēgšanas.

Visu zvaigžņu zīmju pārstāvji 2024. gada aptumsuma koridorā nonāk nestabilā emocionālā stāvoklī. Ja šādos apstākļos noslēgt laulību, tā arī būs nestabila un izjuks ātrāk. Pat tiem cilvēkiem, kuri saskaņā ar zvaigžņu prognozi tiek uzskatīti par cilvēkiem ar visspēcīgāko intuīciju, pastāv risks, ka viņi steigsies un visu izjauks.

Leave a Comment