Kraukšķīgi mazsālītie gurķīši bez termiskās apstrādes

Šobrīd dārzā acis priecē gurķu ražas pārpilnība. Kā tos saglabāt ziemai bez lielām pūlēm? Piedāvājam recepti, kā sagatavot gurķus ziemai bez etiķa, aplejot ar tīru ūdeni un nesterilizējot. Pēc garšas tie būs kā mazsālītie gurķīši, bet vēl kraukšķīgāki un aromātiskāki, turklāt tos ir viegli sagatavot un tie labi glabājas.

Lasi arī: 24 ļoti jutīgas personas pazīmes

Šī recepte ir pielāgojama arī vasarnīcai, kur nav iespējams uzreiz konservēt. Novācot ražu, gurķus sākotnēji var iesālīt pieclitru plastmasas pudelēs, bet vēlāk pilsētā pārlikt burkās.

Visas nepieciešamās sastāvdaļas ir rēķinātas trīslitru burkas tilpumam, ja trauks ir lielāks, tad arī nepieciešamo ingredientu daudzums proporcionāli jāpalielina.

Šķir nākošo lapu, lai uzzinātu recepti!

COMMENTS

Leave a Comment