Krēmīgas garneles ar kukurūzu un tomātiem

Šajā ātrajā jūras velšu vakariņā ir skaisti pagatavotas garneles, saldā kukurūza un tomāti, kas pārlieti ar krējumu un pipariem. Lai garnelēs būtu vēl kaut kas papildu, tās tiek gatavotas kausētos taukos.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

1 1/4 lielu, svaigu garneļu, nomizotu un atdalītu
2 ķiršu tomātu
3 tases svaigu vai saldētu kukurūzas graudu
1/2 glāzes biezā krējuma
3/4 tējkarotes sāls
1/4 tējkarotes melno piparu
Svaigas bazilika lapas pasniegšanai

Pirmais pagatavošanas solis:

Uzkarsējiet lielu pannu ar nelīpošu virsmu uz vidējas uguns; pievienojiet kukurūzu un, bieži maisot, cepiet, līdz tā kļūst brūna un kraukšķīga, apmēram 7 minūtes. Ar rīvētu karoti pārberiet uz papīra dvieli izklāta šķīvja, lai notecinātu. Atstājiet uz pannas notecējušos pilienus.

Otrais pagatavošanas solis:

Palieliniet temperatūru līdz vidēji lielai un pannā esošajiem pilieniem pievienojiet garneles. Gatavojiet, vienreiz apvēršot, līdz tās kļūst necaurspīdīgas, 2 līdz 3 minūtes. Ar šķēlējamo karoti pārceliet uz vidēji lielu bļodu un pārklājiet ar alumīnija foliju, lai saglabātu siltumu.

Trešais pagatavošanas solis:

Neslaukot pannu, pievienojiet tomātus; uz vidēji augstas uguns, laiku pa laikam maisot un kratot pannu, vāriet, līdz tomāti sāk plīst, apmēram 3 minūtes.

Lasi vēl: Kartupeļu plācenīši ar pievienotu slepeno sastāvdaļu priekš Jaunā gada sagaidīšanas

 

Ceturtais pagatavošanas solis:

Samaziniet karstumu līdz vidēji lēnam un iemaisiet biezo krējumu, sāli un melnos piparus. Gatavojiet, nepārtraukti maisot, līdz nedaudz sabiezē, apmēram 2 minūtes. Pasniedziet ar garnelēm un pārkaisiet ar kukurūzu un svaigu baziliku.

 

 

 

 

Leave a Comment