Kur viņam iekost un kur nekost – vīrieši atklāj patiesību

“Es nemelošu: maiga iekošana mani uzbudina. Man ļoti patīk, kad iekož kaklā, kura, man šķiet, ir vieta, kur meitenes iekož visbiežāk. Tas šķiet seksīgi un pat svarīgi.”

“Vinreiz sieviete man iekoda krūtsgalā, un man sāka tecēt As**is. Es jums nemeloju. Es vēlētos teikt, ka pēc tās reizes vairs nekas tāds nenotika, bet – nē, mēs to turpinājām. Viņa dusmojās par to, ka viņas sega visu laiku paliek netīra, it kā tā būtu mana vaina! Katrā gadījumā, tas nebija pārāk patīkami, bet es vēl joprojām neatteiktos no pakošanas šur un tur – īpaši tad, kad tas nāk kā pārsteigums.”

“Es izbaudu maigu košanu atslēgas kaula rajonā. Tas liek justies lieliski, un viņa kļūst arī mazliet agresīva, tādēļ – uz priekšu, kod! Ja tam tiek pievienota arī sūkšana, tad tā ir ideāla vieta, kuru vairākas dienas var aizsegt, lai neviens neredzētu zilumu.”

“Man patīk maigi kodieni. Absolūti tos mīlu. Ja tu man mazliet iekod auss ļipiņā, es esmu tavs!”

“Dažos gadījumos, kad sievietes man ir kodušas, vienmēr viņām ir šķitis, ka viņas man dara kādu pakalpojumu, bet, nē, es tajā nevaru saskatīt neko patīkamu.”

“Košana ir lieliska! Tas ir jautri! Protams, līdzko meitene saprot, ka vīrietim stipri kost nevajadzētu. Bet viss, kas ir mazāk kā stipri kodieni, ir ideāls!”

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment