Kurām zvaigžņu zīmēm Pūķis dāvās mīlestību nākamajā gadā, un kurām pat nevajadzētu sākt jaunas attiecības?

Tuvojoties Jaunajam gadam, zvaigžņu ekspertiem ir vairāk darba: zvaigžņu attēls krasi mainīsies. Jau sākot ar 4. februāri, spēlē stāsies augstāki spēki, un dzīves gaita uz visiem laikiem mainīs savu virzienu. Tas mainīs visas pasaules kārtību un ietekmēs vēsturi nākamajiem 20 gadiem.

Vienkāršiem vārdiem sakot, tuvojas jauns laikmets, un labāk ir iepriekš sagatavoties tās tendencēm. Vismaz morāli! It īpaši, ja mēs runājam par mīlestības prognozi 2024. gadam. Pat tiem pāriem, kuri dzīvo absolūtā idillē, vajadzētu to aplūkot tuvāk.

Pat ja nerunājam par universālu mērogu, Zaļā Koka Pūķa gads atstās iespaidu uz absolūti ikviena likteni. Ķīniešu prognožu speciāliste Alija Ahmedžanova paskaidroja, kā pareizi interpretēt zvaigznes.

Ko mums atnesīs zaļais koka pūķis: prognozes 2024.gadam

Varas grožus nākamajā gadā pārņem varenākais no visiem ķīniešu prognozes patroniem – koksnes stihijas smaragda pūķis. Tas nozīmē lielas pārmaiņas uz labo pusi, jaunu spēku, jaunus sasniegumus. Pūķis atstās slinkos un lēnīgos, bet neatlaidīgos un ambiciozos virzīs uz slavu un bagātību. Bet tas nenozīmē, ka ceļš būs viegls.

Alija Ahmedžanova negrasās melot un brīdina: jaunajā gadā būs kratīšana, un kā. Viņa redz daudz haosa enerģijas un pilnīgas nestabilitātes nākamajā laikmetā. Tajā pašā laikā atradīsies cilvēki, kuri spēs uzbraukt uz šī viļņa un ienirt kaislību okeānā.

Auns

Pirmā zvaigžņu zīme ir likteņa mīlulis. Jaunais gads saviem pārstāvjiem nesīs daudz izredžu un laimīgu izredžu. Lai tos pareizi lietotu, Aunam ir jānoliec sava spītīgā galva un jāmācās piesardzība no Pūķa. Tikai šajā gadījumā Auna ambīcijas nesīs augļus.

Ja runājam par mīlestību un dzīvi kopumā, viss ir nedaudz sarežģītāk. Auns būs pirmais, kas izjutīs pārmaiņas: zvaigznes prognozē pārcelšanos, labākas mājas meklējumus. Vientuļie zīmes pārstāvji ar galvu ienirs jaunās sajūtās. Un tiem, kas ir nodibinātās attiecībās, vajadzētu nedaudz piebremzēt: līdz gada vidum uzsils kaislības. Ir svarīgi nepadoties dusmām, lai nepazaudētu mīļoto.

Vērsis

Pūķis dod priekšroku Vērsim, neskatoties uz tam svešo elementu. Galvenokārt aiz cieņas pret tādām rakstura īpašībām kā smags darbs, līdzsvarotība un prasme rīkoties ar naudu. Vēršiem šis ir piemērots laiks investīcijām, viņu pacietība un darbs beidzot tiks atalgots.

Mīlestībā Vērsim ne viss ir tik mīļi: gads priekšā grūts, mīlestības vārdi un maigums palīdzēs glābt attiecības. Līdz gada beigām saikne ar partneri atkal kļūs stiprāka, nesot jaunu un labāku sapratni. Eksperte iesaka nebaidīties ieturēt pauzi (ja tas ir steidzami nepieciešams), lai sakārtotu savas jūtas.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. decembrim: pievērsiet uzmanību detaļām!

Lasi arī: Naudas zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. decembrim: uzmaniet savu naudu, nelabvēļi tīkos pēc jūsu pozīcijas!

Dvīņi

Dvīņiem nākošais gads nesīs pārmaiņas. Tas būs gads, kad jāsavalda sava tieksme bāzt degunu citu cilvēku darīšanās un jāiemācās tikt galā ar savām problēmām. Tad gads sola panākumus karjerā un izaugsmes iespējas. Tas attiecas arī uz iekšējo izaugsmi.

Mīlestībā Dvīņiem, kuri nav atraduši savu mīļoto, radīsies iespēja satikt dvēsēles draugu. Bet tas būs iespējams tikai tajā gadījumā, ja Dvīņi strādās pie sevis un savas iekšējās pasaules izaugsmes. Tiem, kas jau ir attiecībās, būs jāiemācas kontrolēt sava tieksme norādīt uz partnera kļūdām, ļaujot partnerim pašam mācīties no tām. Tā arī būs iespēja izvairīties no nevajadzīgiem konfliktiem. Ja Dvīņi iemācīsies risināt problēmas mierīgā ceļā, nesteidzoties, bet apsēžoties un izrunājot tās, tad sagaida liela laime.

Vēzis

Mīlošajiem Vēžiem var būt jauns pavērsiens vecajās un šķietami sen mirušajās attiecībās. Pie apvāršņa parādīsies ilggadējie mīļotāji. Siltas attiecības gaidāmas arī ģimeniskā vidē. Ir pienācis laiks stiprināt saites ar attāliem radiem, apciemot tos, kas ir tālu, un atbalstīt tos, kas ir tuvu. Vēžu dāvātā mīlestība jaunajā gadā pie viņiem atgriezīsies daudzkārt!

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment