Kuras krāsas modē šovasar? Veidojam deviņus stilīgus komplektus!

Dzeltenā saule

Pati modernākā un stilīgākā krāsa šovasar būs saulaini dzeltenais! Neizsakāmi silts un acij patīkams tonis, kas momentā uzlādē ar pozitīvu enerģiju un nekad neapnīk.

Modernākās tendences un vasaras karstums tā vien vedina izvēlēties spilgtus tērpus, tāpēc dzelteno krāsu var izvēlēties ne tikai nelieliem aksesuāriem, bet arī lieliem krāsu laukumiem apģērbā. Piemēram, saulaini dzeltena var būt viegla, gaisīga kleita vai līdz zemei gari svārki.

Dzelteno var kombinēt ar balto vai maigi rozā toņiem. Tomēr abos gadījumos jāpievērš uzmanība silto un auksto toņu līdzsvaram. Gan baltajiem, gan rozā toņiem ir pietiekami plašs siltā/aukstā diapazons. Ja plāno izveidot dzeltenu komplektu, iesakām uzreiz pielaikošanas telpā piemeklēt arī otru toni.

Rožainais maigums

Kas attiecas uz rozā krāsu, aktuālas ir visvieglākās un pieklusinātākās variācijas. Rožainais tonis var būt gan no ziedu, gan augļu toņu paletes. Galvenais – dabiskums, izvairīšanās no nedabiskiem vai fluorescējošiem toņiem.

Starp citu, ja tev nepatīk rozā toņi apģērbā, noteikti iekļauj šo krāsu grimā. Vieglas, puscaurspīdīgas tekstūras vasaras meikapā ir neaizvietojamas!

Savukārt maigs ziedu vai persiku spīdums var izglābt, palīdzot izveidot vissvaigāko un universālāko monogrima variantu: vienkārši izmanto to gan acīm, gan vaigiem un lūpām, lai izceltu tēla svaigumu un ādas mirdzumu.

Sulīgais mandarīns

Vēl viens šīs vasaras hits – mandarīnu krāsa. Lūk, šo krāsu iesakām izmantot kā akcentu. Mandarīnu krāsas somiņa vai kurpes padarīs tevi par visstilīgāko meiteni pilsētā! Šo kaprīzo toni var kombinēt ar klasiski balto vai dziļi zilu krāsu.

Svaigais zaļums

Protams, vasarā bez zaļiem toņiem neiztikt. Šogad visaktuālākais ir svaigu zaļumu spirgtums. Starp citu, šo noskaņojumu var uzsvērt, izvēloties nevis apģērba elementu vienā tonī, bet modeli ar apdruku. Lielas banānu vai palmu lapas, tropisko ziedi un liānas – lielisks motīvs vasarīgiem tērpiem.

Šādas apdrukas labi iederas gan vieglos sarafānos, gan jautros šortiņos, gan uz vīriešu stila krekliem. Vienkārši papildini tērpu ar ērtiem loferiem vai sandalēm.

Izsmalcinātās orhidejas

Turpināsim, piedāvājot vēl kādu spilgtu risinājumu. Noteikti pievērs uzmanību mājas orhidejās sastopamajai violetajai nokrāsai. Šī krāsa var kļūt par neparastu alternatīvu sarkanajiem toņiem. “Orhideju” violetais lieliski iederas kleitās, lūpu krāsās, kurpēs, bižutērijā un audumu apdrukā.

Lasi vēl: Jaunākais modes kliedziens, kas izcels tavu TO vietiņu! Vai nav muļķīgi?

Īpaši drosmīgās var apvienot violeto un saulaini dzelteno krāsu. Šie toņi viens otru papildina un kopā lieliski izskatās. Šo faktu apstiprina pat fizika!

Karstās smiltis

Daudziem vasara saistās galvenokārt ar atpūtu pludmalē. Šo noskaņojumu var ietvert arī ārējā tēlā, izmantojot lietas vai aksesuārus “karstu smilšu tonī”.

Maigais un mierīgais dabas tonis ir lielisks pamats jebkuram tēlam un praktiskāka alternatīva baltajai krāsai. Ja pārdzīvo, ka varētu nosmērēties, vislabāk izvēlies tieši smilšu toni.

Zilā dzelme

Protams, karstās smiltis jāapvieno ar jūru! Zilās dzelmes krāsa šajā sezonā iepatikusies daudziem slaveniem dizaineriem. Iesakām patiešām dziļi zilu, tumšu, piesātinātu šīs krāsas variantu.

Vasarā šī krāsa lieliski var aizvietot melno. Lieliski sader ar aktuālo balto, smilšu, mandarīnu un zaļo krāsu.

Raupjais asfalts

Ja tomēr nevari savu tēlu iedomāties bez tumšajiem toņiem, pievērs uzmanību veidam, kā šo krāsu stingrību varētu “atšķaidīt” ar atšķirīgām faktūrām. Asfalta un betona pelēkais izskatās ļoti eleganti un lieliski sader ar citiem spēcīgiem toņiem: balto, zilo, dzelteno, rozā.

Baltā karaļvalsts

Protams, baltā krāsa joprojām ir visu krāsu karaliene, jo īpaši vasaras sezonā. Šogad stilisti iesaka uz šī pamata veidot visu tēlu, papildinot vien ar nelieliem aksesuāriem citos toņos (kontrasts pat nav obligāts!).

Baltais “total look” noteikti būs laba izvēle viskarstākajām dienām, bet vēsākā laikā varēsi visu valkāt atsevišķi, saskaņojot ar citām krāsām. Tāpēc bez ilgas domāšanas vari izvēlēties baltas dabīgu materiālu lietas, tās šosezon būs īpaši modernas. Bet, lai tās kalpotu vēl arī nākamajā vasarā, izvairies no pārliecīgiem dekoriem un ļoti sarežģītiem piegriezumiem.

Avots: 

Leave a Comment