Kurās nedēļas dienās vislielākā iespēja, ka piepildās sapņi

 …sapnis bijis piesātināts un ilgs, un tajā bijis ūdens- jums vajadzēs paveikt liela apjoma ikdienas mājas darbus.

Pirmdiena-Otrdiena

Ugunīgais Marss, ierosinošs uz mērķēšanu un impulsu dod uz darbību, pakļauj otrdienu. Sapņi, redzēti šajā dienā, atspoguļo jūsu personīgās vēlmes un mērķus. Kā vīrieša planēta, Marss skaitās arī kā karavīru planēta, tādēļ otrdienas sapņi vēsta par zināmiem vīriešiem, skandāliem un karu, topošo vai bijušo. Asi priekšmeti, kas redzēti sapnī , vēsta par jūsu gatavību aktīvām darbībām. Spilgts sapnis nozīmē to, ka pašlaik esat piepildīti ar dzīves spēku “līdz malām”. Ja otrdienas sapnis izrādījās mierīgs- tātad esat novirzījuši savu enerģiju noteiktā virzienā, ātri un viegli tiksiet galā ar jebkurām grūtībām ceļā uz panākumiem, bet skandāli jūsu dzīvē tuvākajā laikā nav gaidāmi. Ja redzētais sapnis ir nepatīkams, tas liecina par egoistiskām vēlmēm un augstu pašnovērtējumu.

Otrdiena- Trešdiena

Trešdiena pakļauta planētai-starpniekam Merkūram.  Spilgts, sižetiem un darbībām bagāts trešdienas sapnis liecina par jūsu komunikācijas prasmi. Ar jums ir patīkami un viegli komunicēt, drīz jums uzradīsies jauni paziņas ar kuriem jums būs jautri un labi. Viņi izrādīsies spējīgi iemācīt jums daudz un nepiespiestā formā. Ja esat nosapņojuši mierīgu, skopu sapni vai pat piepildītu ar neinteresantām situācijām- drīzumā jūs izjutīsiet informācijas nepietiekamību un neviens jums nevarēs palīdzēt. Gaisīgais Merkūrs parasti dāvā daudzveidīgus, vieglus un visbiežāk atmiņā paliekošus sapņus. Bet ja sapnis tomēr palicis atmiņā-atšifrējot saņemsiet informāciju par tiem, ar kuriem bieži komunicējat (paziņas, draugi, radinieki).

Trešdiena-Ceturtdiena

Sociālā planēta Jupiters pārvalda ceturtdienu. Sapņi, kurus nosapņojāt šajā dienā, liecina par topošajām perspektīvām, darbu, jūsu priekšniecību, sponsoriem, padomdevējiem un pārvaldniekiem. Ja esat nosapņojuši par senčiem vai bijušo laiku ainām- dzīvē jums nāksies izmācīties savu vecāku profesiju un turpināt viņu lietu. Ceturtdienas sapņi tāpat pavēsta par darbību, kas spējīga nest veiksmi, jautājumu atrisināšanu, kas saistīti ar sabiedrisko, sociālo dzīvi. Ja sapnī redzējāt sevi kā liela pasākuma dalībnieku- laba zīme.  Tāds sapnis nozīmē, ka drīz gūsiet panākumus sociālajā darbībā, jums paredzēta strauja izaugsme pa karjeras kāpnēm, bet priekšniecība pret jums labi izturēsies.

Ceturtdiena- piektdiena

Piektdiena ir planētas Venēras diena. Tieši šīs nedēļas dienas sapņi atspoguļo mūsu jūtas un kā pieņemts uzskatīt, bieži piepildās saistībā ar mūsu spēcīgo vēlmi, lai kaut kas piepildās. Sapņi pavēsta par termiņiem un iespējām pārvērst vēlamo dzīvē. Šo sapņu scēnas saistītas ar personīgo dzīvi, materiālo stāvokli un daiļradi. Ja sapnī saņemat naudu un kaut ko iegādājaties, tātad jūsu vēlmes tiks apmierinātas un drīzumā varēsiet neliegt sev vēlamo. Sapņi, kuros mēs zaudējam vai nespējam kaut ko aizsniegt, liecina par to, ka personīgā dzīve būs garlaicīga drīz nāksies ierobežot savas vajadzības, bet materiālais stāvoklis būs niecīgs.

Piektdiena- sestdiena

Sestdiena- izaicinājumu un likteņa planētas Saturna diena. Viņš ierobežo mūs, diktējot noteikumus, tādēļ sestdienas sapņi  vēsta, no kā vajadzētu atteikties, kā sevi ierobežot, kādiem noteikumiem pakļauties. Bieži šie sapņi vēsta par iecerēto perspektīvu realizāciju, secību un saikni starp gaidāmajiem notikumiem. Ja sapnis krāsains- tātad daudz no ieplānotā realizēsies, bet nopietni ierobežojumi jums nedraud. Melnbalts, drūms sapnis, kurā figurē augstas sienas, šķēršļi vai krusti, liecina par to, ka plāni piepildīsies dzīvē tikai pēc smaga darba un tuvākajā laikā nekas nenāks viegli. Sestdienas sapnis var paredzēt likteni- jūsu vai citu cilvēku.

Sestdiena- Svētdiena

Svētdiena- saules diena, saistīta ar iedvesmu, mīlestību un radošumu. Sapņi, kurus redzējāt naktī no sestdienas uz svētdienu, vēsta par to, kas spēj padarīt mūs laimīgus, ienest mūsu dzīvē pozitīvas emocijas. Naktī no sestdienas uz svētdienu var nosapņot par situācijām vai cilvēkiem, kas piepilda mūsu dzīvi ar gaismu, bagātina ar interesantām lietām vai tieši otrādāk, nomāc jūsu prieku. Skaists sapnis aicina uz aktīvu daiļradi un vēsta, ka drīz jums uzradīsies jaunas idejas, tāpat interesantas iepazīšanās ar neordināru spēju personām . Sapnis var kļūt par vēstnesi topošajai mīlestībai un palīdzēt jums atklāt talantu, kas līdz šim jums bijis nezināms.

Kurās dienās piepildās sapņi?

Katrs sapnis noteikti atspoguļosies realitātē. Bet kad? Sapņi piepildās noteiktās nedēļas dienās. Kā tad uzzināt, kurā dienā tieši piepildīsies sapnis?

Saņemt atbildi uz šo jautājumu var vēršoties  pie astroloģijas, burvju septiņstūru zvaigznes. Tā apvieno septiņas planētas, norādot saikni starp tām. Par to, ka pirmdienas sapnis piepildīsies dzīvē ceturtdien vai piektdien (varbūt, pat vienlaicīgi), vēsta divas taisnes, kas nāk no pirmdienas valdnieka- mēness uz Jupiteru, kas pārvalda ceturtdienu un Venēras, saistītu ar piektdienu. Sestdien vai Svētdien var gaidīt otrdienas-Marsa sapņa piepildīšanos realitātē. Trešdienas sapņi realizējas sestdienā, Saturna dienā vai svētdienā- saules dienā, par cik uz tām virzītas divas Merkūra taisnes.

Visvieglāk  pieskaitīt dienai, kurā nosapņo sapni, 4 dienas, ar to pašu iegūstot savdabīgu sapņu realizācijas tabulu.  Ja sapnis redzēts pirmdien- realizēsies ceturtdien. Ja otrdien- piepildīsies piektdien. Ja trešdien- realizēsies sestdien. Sapnis no ceturtdienas uz piektdienu piepildās nedēļas pēdējā dienā, svētdien.  Ja sapnis redzēts piektdien- piepildīsies pirmdien u.t.t.

 

Avots: allwomens.ru 

Leave a Comment