Kuras zodiaka zīmes ir visveiksmīgākās?

Strēlnieks (22 novembris-21 decembris)

3

Strēlnieki- vēl vieni Fortūnas luteklīši.  Viņiem visu laiku veicas vēlmju piepildīšanā, pie tam gan apzināto, gan zemapziņas. Viņu vajadzības apmierina kā pēc burvju mājiena tik regulāri, ka tas jau neizbrīna ne šīs zodiaka zīmes pārstāvjus, ne tos, kuri viņus pietiekami labi pazīst. Viņu liktenis praktiski vienmēr izdodas viņiem vislabvēlīgākajā veidā, pat ja viņi paši tam nepieliek ne mazākās pūles.

Strēlnieki pastāvīgi atrod vairāk nekā zaudē, blakus viņiem vienmēr vajadzīgajā brīdī uzrodas cilvēki, kas gatavi dot tiem mīlestību, materiālo labumu, patīkamu sabiedrību, interesantu un ienesīgu darbu. Pie tam ja kādā eksistences sfērā viņiem ir trūkumi, tas obligāti tūlīt pat kompensējas citās dzīves jomās.

 

Mežāzis (22 decembris- 19 janvāris)

4

Mežāžu veiksme- tas tik ir kaut kas! Dažreiz rodas iespaids, ka liktenis un Fortūna tīšam met tiem zem kājām dažādus dārgumus, pie tam dara to vistiešākajā nozīmē.  Šīs zodiaka zīmes pārstāvji regulāri atrod uz ielas juvelierizstrādājumus ar dārgakmeņiem (pat auskarus- un tos pašus pārī), lielas naudas zīmes un makus ar pieklājīgām summām, tāpat dažādas saimniecībā noderīgas lietas lieliskā kvalitātē.

Bez tam Mežāžiem veicas uz izdevīgiem piedāvājumiem- pat tiem, kas sākotnēji tiem liekas bez maz vai kā sods, kā rezultātā pavēršas par milzīgu peļņu vai visu viņu dzīves veiksmi. Pie tam šīs zīmes pārstāvjus var saukt par veiksminiekiem it visā, kas attiecas uz veselību- tā viņiem ir, kā likums, patiesi laba.

Lasi arī: 5 patiesākās un godīgākās Zodiaka zīmes

Vērsis (21 aprīlis-20 maijs)

5

Vēršiem veicas visā tajā, kas kaut kādā ziņā ir saistīts ar finansēm. Nauda viņus mīl, tādēļ nāk no dažādiem avotiem- laicīgi notiek veiksmīgi komercdarījumi, blakus uzrodas cilvēki , kas gatavi uzturēt šīs zodiaka zīmes pārstāvjus par skaistām acīm vien, viņiem negaidīti piespēlējas mantojums. Bez tam Fortūna regulāri un vismistiskākajā veidā “piespēlē” vēršiem tās iepazīšanās, kuras mēs parasti saucam par “blatu”.

Dvīņi (21 maijs- 21 jūnijs)

6

Dvīņiem Fortūna dod priekšroku tur, kur kaut kas jāpārdod vai kāds uz kaut ko jāpierunā. Viņiem galvā uzreiz ienāk spēcīgi argumenti, pret kuriem pircēji vai oponenti ir bezspēcīgi. Veicas šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem arī ar naudu, tiesa tikai ārkārtas gadījumos- ja tie attopas uz sēkļa un ar pavisam tukšu maku, tad nez no kurienes pēkšņi uzrodas vajadzīgā summa (radinieki pēkšņi piemet pāris tūkstošus sīkumiem, tiek atrasta veca, sen aizmirsta  noglabāta nauda u.t.t.)

 

Vēzis (22 jūnijs- 22 jūlijs)

7

Vēžiem veicas uz izdevīgiem ieguldījumiem. Viņi intuitīvi jūt, kur un kā var ieguldīt naudu, bet kur- nav vērts. Dažreiz rodas iespaids, ka Fortūna virza viņu roku ar tajā saspiestajām naudas zīmēm un pasargā viņu ieguldījumus – šīs zodiaka zīmes pārstāvji  bankrotē krietni retāk par citiem cilvēkiem. Bez tam vēži ir īsti veiksminieki ģimenes dzīvē- viņiem biežāk par citiem izdodas saglabāt savu laulību un padarīt to laimīgu.

 

Lauva (23 jūlijs- 22 augusts)

8

Lauvām Fortūna dod priekšroku mākslas jomā. Ja šīs zodiaka zīmes pārstāvis ir apveltīts ar kādu talantu, viņš obligāti to realizēs un paliks slavens: pareizāk viņam atkal un atkal uzradīsies iespēja atklāt savu potenciālu. Galvenais- nepalaist garām regulāri piedāvātās iespējas.  Pie tam lauvām veicās uz labsirdīgiem cilvēkiem. Blakus viņiem pastāvīgi nonāk tie, kas atbalsta vai palīdz, mīl un lutina, sajūsminās un izdabā kaprīzēm. Bez tam šie indivīdi kļūst  Lauvām par spēka , iedvesmas un jaunu zināšanu avotu- tā arī ir savdabīga veiksme.

 

Jaunava (23 augusts- 22 septembris)

9

Jaunavām ar veiksmi kaut kā neizdodas. Viss, kas viņiem ir-smaga darba rezultāts. Kopumā, var teikt, ka viņām ir paveicies, piedzimstot iegūt tās īpašības ar kurām praktiski nav apveltīti citi zodiaka zīmes pārstāvji – pedantisms, vēlme vienmēr un visu izdarīt pareizi, prasme aizrakties līdz pašai būtībai visam, kas viņas uztrauc. Tieši šīs īpašības palīdz sasniegt ievērojamus panākumus un godīgi nopelnīt to, kas pārējiem pats krīt rokās.

 

Svari (23 septembris- 22 oktobris)

10

Svarus sarežģīti saukt par veiksmīgiem, viņi neietilpst Fortūnas mīļoto skaitā, lai gan tā dažreiz piespēlē viņiem dāvanas negaidītas peļņas veidā, veiksmīgas apstākļu sakritības un pēkšņu briesmu draudu novēršanu. Toties šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir no dzimšanas  paveicies ar harizmu- viņi apbur apkārtējos un tie ar lielāko prieku ņem visus svara pienākumus uz sevi, izdara viņu vietā sarežģītu darbu vai vienkārši tiecas pēc iespējas biežāk lutināt viņus ar kaut ko patīkamu.

 

Ūdensvīrs (20 janvāris-18 februāris)

11

Ūdensvīriem veicās azartspēlēs un dažāda veida loterijās- viņi laimē krietni biežāk, nekā citi cilvēki.  Fortūna ir vienmēr šo zodiaka zīmes pārstāvju pusē, bet viņiem pats laimests-nav pašmērķis. Viņus “uzvelk” pats process, viņiem patīk adrenalīna deva, azarta pievarēti viņi apreibinās tieši no spēles nevis no tā, kas sanāk galarezultātā. Bez tam ūdensvīri- īsti veiksminieki visā tajā, kas attiecas uz jaunu, vērtīgu informāciju- nejauši nonākušas ziņas praktiski vienmēr atrod savu pielietojumu un sniedz labumu.

 

Zivis (19 februāris- 20 marts)

12

Zivīm ar Fortūnu ir samērā nestabilas attiecības. Ja viņa kaut ko dod vienā eksistences sfērā, tad tūlīt atņem citā. Pie tam tas izpaužas pat sīkumos, piemēram, negaidīta naudas zīmes atrašana var pavērsties ar kādas tehniskas lietas sabojāšanos, bet laimests loterijā- ar naudas maka zudumu. Bez tam ir tas ar ko zivīm ir paveicies kopš pašas dzimšanas-tā ir mistiska vara pār cilvēkiem, kas savukārt palīdz šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem vienmēr būt zirgā. Pat visneveiksmīgākajās un neizdevīgākajās situācijās viņiem, atradīsies tas, kurš nāks palīgā, neesot spējīgs nostāvēt no viņiem nākošās gaismas priekšā. Un arī atteikt zivīm kaut kādā jomā ir praktiski neiespējami.

Avots: www.passion.ru

Leave a Comment