Kurš zieds atbilst jūsu vārdam: talismana auga noteikšana

Katram vārdam ir unikāla enerģija. Tieši šī aura nosaka tavu veiksmi, spējas, kā arī labākos talismanus. Numeroloģija palīdzēs jums noteikt talismana augu.

Numeroloģija ir sena zinātne, kas aizsākās vairāk nekā 3000 gadu senā pagātnē. Skaitļus vienmēr pētījuši ne tikai parastie zinātnieki baltos halātos, bet arī ezotēriķi. Šie pētījumi palīdz saistīt Visuma būtību ar cilvēka veiksmi, ar viņa likteni,  karmu , nākotni un pagātni kopumā.

Likteņa numura aprēķins pēc vārda

Tas ir likteņa skaitlis, kas palīdzēs jums noteikt jūsu laimīgo talismana augu. Laimīgais skaitlis pēc vārda tiek aprēķināts ļoti vienkārši. Apskatīsim to, izmantojot vārda Dmitrijs piemēru.

Pirmkārt, jums ir jāņem kopējais burtu skaits vārdā. Iepriekš minētajā vārdā pirmais cipars ir 8.

Tālāk apskatiet pirmo un pēdējo burtu:

  • ja pirmais un pēdējais burts ir līdzskaņi, tad pirmajam skaitlim pievieno viens;
  • ja pirmais burts ir līdzskaņs un pēdējais ir patskanis, tad otrais aprēķina cipars ir divi;
  • ja pirmais burts ir patskanis un pēdējais ir līdzskanis, pievieno trīs;
  • Abi burti ir patskaņi — pievienojiet četrinieku.

Vārdā Dmitrijs pirmais un pēdējais burts ir līdzskaņi, tāpēc mēs pievienojam 1 pret 8. Rezultāts ir 9 – mūsu veiksmes skaitlis. Tagad jums tikai jāredz, kāds ir jūsu laimīgais augs.

Lasi arī: Kāds zieds tu esi saskaņā ar savu dzimšanas datumu

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023.gada 9.oktobra līdz 15.oktobrim: pienācis laiks pārmaiņām!

Numeroloģijā ir 9 talismanu ziedi, tāpēc, ja iegūstat skaitli 10 vai lielāku, jums vienkārši jāpievieno divi skaitļi. Piemēram, jūs saņēmāt 13, kas nozīmē 1+3=4. Tavs likteņa skaitlis ir 4.

Likteņa skaitļu atšifrēšana

Viens. Ja jūsu vārds dod jums skaitli 1, tad jūsu laimīgie ziedi ir astere un lilija. Pirmā palīdz attīstīt tavus talantus un dod iespēju vērst vēlmi pēc vienatnes pareizajā virzienā. Vienība ar jebkādiem līdzekļiem cenšas izjaukt jūsu attiecības ar cilvēkiem kopumā, tāpēc jums ir nepieciešama harmonija savā biolaukā. Astra sniedz aizsardzību un izturību.

Lilija apņem jūs kaisles aurā. Tā ir sava veida kompensācija par Vienības darbu, pretsvars. Lilija jāliek mājās, kad rodas problēmas mīlestības jomā. Šie divi ziedi ir pilnīgi nekaitīgi viens otram, tāpēc varat tos turēt blakus, lai pieņemtu holistisku pieeju veiksmes trūkuma problēmai savā dzīvē.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment