Labākā kāzu dāvana, kādu varētu izdomāt- viņi gaidīja gadiem, lai to atvērtu

 

Kādu vakaru pēc tam, kad pāris bija nolicis gulēt savus bērnus, viņi sāka atmiņā atsaukt atmiņas no savām kāzām, kas notika pirms 9 gadiem.

Viņi saprata, ka dāvana, kas viņiem nozīmē visvairāk, atradās skapī – neatvērta.

Uz tās bija rakstīts, ka dāvanu drīkst atvērt tikai pēc pirmā nopietnā strīda.

Great Aunt Alison.

Lai arī laika gaitā viņiem ir bijušas vairākas nesaskaņas, viņi dāvanu nebija atvēruši. Kā saka pati Ketija: “Man šķiet, ka mēs abi izvairījāmies no dāvanas atvēršanas tādēļ, ka tas simbolizētu mūsu izgāšanos. Mums tas nozīmētu to, ka mēs nedarījām pilnīgi visu, lai mūsu laulība izdotos – un abi esam pārāk ietiepīgi un apņēmīgi, lai to atzītu. Tāpēc šī dāvana lika vienmēr pārvērtēt situācijas, kurās radās strīdi. “Vai tiešām ir pienācis laiks atvērt dāvanu? Ja nu šis nav trakākais strīds, kāds mums dzīvē būs? Ja nu priekšā gaida kas daudz trakāks, un tad mums vairs nebūs kastes, ko atvērt?”.” 

The tenacity.

The commitment.

Tomēr vienu dienu viņi izlēma atvērt noslēpumaino dāvanu. Viņi bija domājuši, ka tur būs paslēpts kāds simtiem gadu sens dzimtas noslēpums par to, kā saglabāt laimīgu laulību un attiecības. Tomēr kaut kādā ziņā jau arī tas bija noslēpums.

A perfect relationship

Zīmītē, kas bija domāta Ketijai, bija rakstīts: “Ketij, ej nopērc picu, garneles un kaut ko, kas jums abiem garšo. Un arī sagatavo vannu. Tante Alisona.” Un aploksnē bija pievienota arī nauda.

The tools within

Zīmītē, kas bija domāta Brendonam, bija rakstīts: “Brendon, aizej pēc puķēm un vīna pudeles. Tante Alisona.” Un arī šai zīmītei klāt nāca nauda.

Nezinu, kā jums, bet šī man šķiet viena no interesantākajām un lieliskākajām kāzu dāvanām, kādu varētu saņemt. 

Avots: wittyfeed.com

Leave a Comment