Labāk septiņas dienas bez ēšanas, nekā viena diena bez dzeršanas!

Jaunā alkohola veikala mārketinga sauklis uz kāda no stendiem ir radījis sensāciju soctīklos un pārsteigumu Rīgas iedzivotājā. Protams Zeltene.lv arī sāka interesēties, kas par saukli un kāpēc tas piesaistījis pircēju interesi.

SuperAlko ir Igaunijā lielākā specializētā alkohola mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības veikalu ķēde. Šajā veikalā jūs varat izvēlēties no vairāk nekā 3000 dazādam vīna, alus un stiprā alkohola veidiem.

Veikalos pārdod dazādu alkohola preču klāstu, kā arī tabakas preces un bezalkoholiskos dzērienus. Protams, veikalā ir iespējams iegādāties dažādus ašķus sākot no sāļajiem, beidzot ar saldajiem – sortiments veikalos atšķiras.

SuperAlko ir ienācis Latvijas tirgū 2016.gadā, lēniem soļiem paplašinot savu darbību un piedāvājumu.

SuerAlko veikalos iespējams atrast tādu piedāvājumu, kāds nav sastopams citos mazumtirdzniecības veikalos. Šeit ir iespējams atrast plašu klāstu gan alkoholiskajiem dzērieniem, dažādām gaumēm, gan iegādāties alkoholiskos dzērienus īpaša izskata pudelēs, kas ļoti derēs kā davana. Ir vērts atzīmet, ka ir iespējams iegādāties bezalkoholisko alu, bezalkoholisko vīnu un bezalkoholisko dzirkstošos vīnu. Lai gan bezalkoholiskajam dzirkstošajam vīnam visa maģija ir burbulīšos!

Lasi arī: Šis talismana akmens saskaņā ar jūsu Zvaigžņu zīmi palīdzēs sasniegt mērķus un piepildīt jūsu sapņus

Lasi arī: Bez tiem neiztikt… Šiem 10 pārtikas produktiem vienmēr jābūt tavā virtuvē!

Nesen durvis atvēra SuperAlko veikals Juglas ielā 95, Dreiliņos, kas tad arī izraisījis klientē sajūsmu par tur redzēto….

Šķir nākošo lapu, lai uzzinātu, kas tad klienti izbrīnija…

Leave a Comment