Šo supergardo kāpostu recepti man pirms pāris mēnešiem atsūtīja mans draugs Tamriko, kurš dzīvo Tbilisi. Un nesen es nolēmu to pagatavot tieši sava vīra dzimšanas dienā. Tikai recepte ir nedaudz pārveidota. Izrādījās vienkārši lieliski – garšīgi, sulīgi un pikanti! Pozitīvi, ka šo uzkodu var ilgstoši uzglabāt ledusskapī!
Sastāvdaļas:
– 2,5 kg baltie kāposti
– 1 biete
– 12 ķiploku daiviņas
– 1 čili pipars
– 12 melno piparu zirņi
– 2 ēdamkarotes sāls
– 2 litri ūdens
Lasi arī: Recepte salātiem ar šampinjoniem – jauna recepte, ar ko pārsteigt viesus svētkos
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
[…] Lasi arī: Labākā marinēto kāpostu recepte gruzīnu gaumē ar bieti – dos ne tikai krāsu, bet arī garš… […]