Labākā marinēto kāpostu recepte gruzīnu gaumē ar bieti – dos ne tikai krāsu, bet arī garšu

 

Šo supergardo kāpostu recepti man pirms pāris mēnešiem atsūtīja mans draugs Tamriko, kurš dzīvo Tbilisi. Un nesen es nolēmu to pagatavot tieši sava vīra dzimšanas dienā. Tikai recepte ir nedaudz pārveidota. Izrādījās vienkārši lieliski – garšīgi, sulīgi un pikanti! Pozitīvi, ka šo uzkodu var ilgstoši uzglabāt ledusskapī!

 

Sastāvdaļas:

– 2,5 kg baltie kāposti

– 1 biete

– 12 ķiploku daiviņas

– 1 čili pipars

– 12 melno piparu zirņi

– 2 ēdamkarotes sāls

– 2 litri ūdens

Lasi arī: Recepte salātiem ar šampinjoniem – jauna recepte, ar ko pārsteigt viesus svētkos

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu

COMMENTS

Leave a Comment