Labākās mājsaimnieces saskaņā ar zvaigžņu zīmi: 8 vietā esošā, uzskata sevi par visideālāko mājsaimniece

Nav brīnums, ka viņi saka: “Aiz katra veiksmīga vīrieša stāv sieviete, kuru viņa mīl.” Katra zvaigznāja pārstāve spēj nodrošināt savai ģimenei rūpes un komfortu, taču ne visi esam radīti mājturībai.

Katrs cilvēks var uzzināt par savām iezīmēm un tikumiem ar zvaigžņu prognožu palīdzību. Arī jūsu dzimšanas dienai ir nozīme rakstura veidošanā. Eksperti jūsu uzmanībai piedāvā labāko mājsaimnieču reitingu, ko sastādījuši pasaules vadošie zvaigžņu eksperti. Tajā var atpazīt sevi, labot savus trūkumus un kļūt par skaistāko saimnieci, mīlošāko sievu un māti.

12. vieta – Dvīņi

Dvīņiem nav ierasts rūpīgi uzkopt māju. Šīs zīmes sievietes var veikt mājsaimniecības darbus, taču tas nenotiek bieži, apmēram reizi pusgadā. Tās nav slampas, taču dzīve nomāc Dvīņu sievietes dabu, kura nepārtraukti meklē ceļu savai attīstībai. Blakus šādai sievietei vīrietim būs grūti baudīt pašceptas kūkas, sajust mājīgumu un komfortu. Bet ar šī zvaigznāja pārstāvi nekad nebūs garlaicīgi.

11. vieta – Ūdensvīrs

Šī zvaigznāja pārstāvēm nebūs grūti izlikties par labām mājsaimniecēm. Taču, ja Ūdensvīra mājā neatradīsi netīrumus, ledusskapī redzēsi daudz gatavota ēdiena, tas absolūti neko neteiks par sievietes raksturu. Ūdensvīriem vienkārši nepatīk mājas darbi, kas liek viņām atteikties no aktīvas dzīves. Vīrieša sapņi par mājas komfortu tiks salauzti, ja viņš par savu dzīves partneri izvēlēsies šīs Zīmes pārstāvi.

Lasi arī: Kā kļūt par miljonāru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi: šie padomi jau ir palīdzējuši daudziem palielināt ienākumus

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada jūlijam no Andželas Pērlas: atbildīgs mēnesis, nezaudējiet modrību!

10. vieta – Auns

Šīs zīmes pārstāvēm , iespējams, nekas nav neiespējams. Auns dāmas zina visu par mājas darbiem un pat vairāk. Viņas var stundām ilgi runāt par to, kā pareizi pagatavot boršču, sakopt viņām uzticēto teritoriju, taču viņām vienkārši būs slinkums darīt visu iepriekš minēto. Jā, viņas var parūpēties par savu ģimeni, bet arī mājsaimniecības locekļiem būs “jāatdod” no visa spēka. Viltīgās šīs zīmes pārstāves var viegli novelt atbildību no saviem pleciem, prasmīgi vadot tīrīšanu un ēdiena gatavošanu.

9. vieta – Strēlnieks

Strēlnieki ir viltīgi un var uzturēt māju tīru, netērējot daudz enerģijas. Viņas lieliski zina, ka dzīvē ir daudz interesantu aktivitāšu, kas ir daudzkārt jautrākas par paklāju tīrīšanu un trauku mazgāšanu. Viņas vienkārši atrisina problēmas ar paklāju: viņām nav paklāju. Šīs zīmes sievietes tiks galā ar trauku mazgāšanu ar tehnoloģiju palīdzību. Pārējās lietas Strēlnieka mājā ir atrodamas dzīvokļa nomaļākajos stūros. Dāmas zina, ka mājā jābūt kārtībai, taču neviens nav teicis, ka mantas nevar iebāzt plašajos skapjos vai zem gultas pirms viesu ierašanās.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment