Kuras sievas saskaņā ar zvaigžņu zīmi ir histēriskākās: dažas ir īpaši skandalozas līdz pat šķīvju plēšanai

Sieviešu dusmu lēkmes dažreiz ir veids, kā pateikt: “Kāds izglābj mani no rutīnas.” Katrai dāmai saskaņā ar Zvaigžņu zīmi ir savi dusmu lēkmju cēloņi un sekas.

Bioenerģijas eksperti nosaka 7 lietas, no kurām jāatsakās, lai kļūtu laimīgāks. Histērija noteikti jūs neiepriecinās. Tāpat tas neradīs labu garastāvokli ne jūsu izvēlētajam, ne radiem, draudzenēm.

Auns

Auns pēc definīcijas ir histērisks, taču tas ir normāli. Ja šīs dāmas saskaras ar problēmām, viņas nomierinās. Viņiem ir jābūt kādai svarīgai nodarbei, lai nekļūtu traki no rutīnas. Tieši viņa nogalina mieru šajās sievietēs un meitenēm. Aunam vienkārši jāizvirza sev pareizi mērķi, lai saprastu, ko viņi patiesībā vēlas no dzīves. Histērija pāries gandrīz uzreiz, ja dzīvē viss kļūs skaidrs un parādīsies stabils kuģu ceļš. Histērisko sievu reitingā Auns iegūst pelnīto 5.vietu.

Vērsis

Vērši ir dāmas ar “gadžetu”. Histērija ir viņu otrais vārds. Viņi veido ainas pie katras izdevības. Ja viņiem šķiet, ka kaut kas nav kārtībā, viņi var sākt raudāt, paziņojot to savam vīram. Vērsis zina, kā izdarīt spiedienu uz žēlumu, bet dažreiz vīrieši viņus vienkārši pamet, jo viņi nezina, ko darīt tālāk. Protams, ir mierīgi Vērši, bet tas ir retums. Kā ar viņiem sadzīvot, zina tikai 1 vīrietis no miljona. Vēršiem ir nepieciešams efektīvs darbs pie sevis, lai kļūtu labāki, lai gan viņi jau saprot, ka jūs varat apturēt dusmu lēkmes, nedodoties pie psihologa. Vērsis iegūst zeltu – godpilno pirmo vietu histēriju reitingā.

Lasi arī: Kā kļūt par miljonāru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi: šie padomi jau ir palīdzējuši daudziem palielināt ienākumus

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada jūlijam no Andželas Pērlas: atbildīgs mēnesis, nezaudējiet modrību!

Dvīņi

Dāmas, kas dzimušas zem šīs Zvaigžņu zīmes, reti pieļauj sev dusmu lēkmes, jo saprot, cik tas izskatās muļķīgi. Viņu vīriem dažreiz ir diezgan grūti ar viņiem, bet tas ir saistīts ar to, ka viņi ir slepeni. Tā ir cita problēma, tāpēc es pie tās nekavēšos. Dvīņiem gandrīz nav dusmu lēkmju, tāpēc viņi ir 10. vietā. Šo sievu sliktākā īpašība grūtos laikos ir vienaldzība. Dvīņi var uzmest dusmu lēkmi, ja saprot, ka ir spiesti kaut ko darīt, jo necieš pavēles.

Vēzis

Vēži labi zina, kā pārvaldīt emocijas. Tāpēc dusmu lēkmes viņiem ir ārkārtīgi reti. Viņas iegūst 11. vietu, jo ir viena no mierīgākajām sievietēm uz Zemes. Šāda sieva nemokās savu vīrieti ar pastāvīgiem dusmu lēkmēm. Viņa var sacelt skandālu vai apvainoties, bet tikai kaut kā vērtīga dēļ. Vēžiem pacietības ir vairāk nekā pietiekami, tāpēc sadzīvot ar viņiem ir pavisam vienkārši un patīkami. Cita lieta, ka viņiem nav viegli patikt, bet tas ir cits stāsts.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment