Labākās un sliktākās vietas seksam

1. Limuzīnā

Nodarboties ar seksu limuzīnā ir ērti un komfortabli, jo ir mīksti krēsli, un krēslu izmērs ir gandrīz vienāds ar mazas gultas izmēriem. Lai noņemtu stresu un justos ērti, iedzeriet glāzi šampānieša.

2. Džakuzi

Dzirdot vārdu džakuzi, uzreiz nāk prātā luksusa numurs, ar degošām svecēm pie džakuzi, un rožu lapiņām. Jā, bet priekšspēle džakuzi ir neiespējama, jā un masāžas strūklas arī traucē. Tā kā atmet visas savas pozitīvās fantāzijas pie malas, jo arī sekss ūdenī nav ieteicams, jo dabīgā smērviela izskalojas, un par pozitīvām sajūtām nav ne miņas.

3. Alā (atpūtas laikā)

Kad esi ekskursijā, vari paiet nostāk un nedaudz pamīlēties alā, nedrīkst nepieminēt par akustiku alā, tas radīs papildus sajūtas, vienīgais mīnuss, ka alās var lidot sikspārņi. 

4. Teltī

Esat nolēmuši doties atpūtā pie dabas? Lieliski! Apkārt putnu čalas un svaigais gaiss, dos jums pavisam pozitīvas sajūtas.

5. Tualetē

Grūtāk iedomāties vēl komfortāku vietu kā sabiedrisko tualeti. Labāk savaldieties un pameklējiet nedaudz romantiskāku vietiņu.

6. Dušā

Nodarboties ar seksu šajā šaurajā vietiņā var tikai akrobāti, ar dažādām pozām diez vai sanāks paeksperimentēt. 

7. Uz aizmugurējā mašīnas sēdekļa

Neskatoties uz to, ka mašīnā ir šauri, tāpat šī vietiņa ir pilna ar mīlestību, ko vajadzētu izmēģināt ikvienam.

8. Lidmašīnas tualetē

Īpaši jūtīgākie mīlnieki, kā par brīnumu atradušies lidmašīnā. Ekstremālā seksa mīlniekiem, kuriem patīk ar to nodarboties uz lidmašīnas klāja, tik turpiniet, jo ir jūtamas spēcīgas sajūtas.

9. Uz motocikla

Uz motocikla ir diezgan grūti atrast tādu pozu, lai būtu ērti, visdrīzāk šis sapnis mīlēties uz motocikla ir fantāzija.

10. Uzlaikošanas kabīnītē

Ļoti neparasti un ekstremāli, jo ir tik liela iespēja, ka jūs pieķers. Tāpēc pirms ar to nodarbojieties kabīnītē, dariet to pēc iespējas klusāk.

Avots: www.pixy.ru

Leave a Comment