Lai izskatītos jaunai un skaistai, absolūti nav nepieciešams tērēt daudz naudas, jums vienkārši jāievēro pāris noteikumi

Monika Beluči reiz teica, ka nekad vairs nevēlēsies būt 20 gadus veca. Šajā vecumā, kā saka franči, meitenei ir velnišķīgs skaistums. Taču ar vecumu pie viņas nāk cits skaistums, kas dod spēku. Un šim apgalvojumam ir grūti nepiekrist: ir viegli izskatīties svaigai un skaistai, kad tev ir 20. Bet, kad tev ir 50, grima izmantošana vien to neizlabos. Šeit ir nepieciešama integrēta pieeja.

Šajā rakstā mēs pastāstīsim par septiņiem punktiem, kas uzreiz norāda tavu patieso vecumu. Ja sekojat katram no tiem, jūs varat vizuāli zaudēt 10–20 gadus. Šis palīdzēs jums saprast, kur varat pielāgot savu izskatu, lai jūsu vecumā izskatītos patiesi grezna.

Kā apturēt laiku: grima liftings, jauneklīgas krāsas un procedūras

Arī daudzi stilisti piekrīt, ka smaids ir galvenā tēla rotājums. Bet pesimistisks skats uz lietām un blāva sejas izteiksme vienmēr papildina jūsu dzīvi ar pāris gadiem. Pirmais iespaids par cilvēku ir atkarīgs no sevis prezentācijas. Svarīgi ir arī tas, kā sieviete par sevi rūpējas. Zemāk jūs atradīsiet 7 galvenos punktus, kas vispirms piesaista jūsu uzmanību.

Lasi arī: Šie divi zvaigžņu zīmju pārstāvji kļūs bagāti 2024. gada aprīlī 

Liftinga grims: kā tas atšķiras no parastā grima un kāpēc

Kad mēs runājam par grimu sievietēm, kas vecākas par 50 gadiem, tas vairāk attiecas uz dabiskā skaistuma izcelšanu. Kliedzošas zilas ēnas un milzīgas acu kontūrlīnijas acīmredzot nepalīdzēs. Rūpīgi izklāts izskats ar brūniem toņiem vai plāns laineris palīdzēs jūsu acīm piešķirt izteiksmīgumu. Ar vecumu plakstiņi vienmēr nokrīt, tāpēc liels kosmētikas daudzums to tikai uzsvērs.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment