Laiks, kad jums ir nepieciešams doties gulēt, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi.

Vēzis

Vēzim vajag vismaz 8 stundas miega, lai justos atpūties. Tas nozīmē, ka Vēzim ir jāturpina būt nomodā vēlākais līdz plkst. 23. Vēzis faktiski darbojas vislabāk, ja tas guļ 9-10 stundas, bet tas ne vienmēr ir reāli!

LASI ARĪ: 4 zodiaka zīmes, kas nebaidās veikt pirmo soli!

Lauva

Jums var būt ekstravertēta zīme, bet jūs veidojat visu dzīves telpu ap vientulību un relaksāciju, jo jums ir ļoti svarīgi rūpēties par sevi!

Jaunava

Jaunava ir metodiska un vienmēr plāno visu. Viņai patīk celties ļoti agri no rīta. Labākais laiks, lai viņa varētu gulēt, ir 20:00.

Svari

Svariem ieteicams arī iet gulēt plkst. 11 vakarā. Svari tērē tik daudz laika, lai meklētu līdzsvaru savā dzīvē, un tik cītīgi censtos ikvienu mīlēt, lai viņi būtu izsmelti garīgi un morāli līdz dienas beigām, un viņiem ir vajadzīgs pietiekami daudz laika, lai uzlādētos – vēlams skaistā guļamtelpā!

LASI ARĪ:  4 patiesības par ēterisko enerģiju

Skorpions

Viņu personīgā dzīve un personīgie paradumi ir noslēpums vairumam cilvēku, tostarp viņu tuvajiem partneriem. Tāpēc nav īpašu ieteikumu!

Strēlnieks

Strēlnieks – īsts pūce. Šaušanas strādnieki vislabāk strādā nakts vidū, un viņiem ir vairāk enerģijas, kad viņi guļ līdz pusdienlaikam! Viņiem ir grūti aizmigt agri, jo ir tik daudz, kam jums ir nepieciešams laiks, lai iederētos vienas dienas ietvarā.

Mežāzis

Mežāzis “pārvēršas par ķirbi pusnaktī”, un šī zīme stabili guļ no septiņām līdz astoņām stundām, neatkarīgi no tā, kādā laikā tā aiziet gulēt. Tas nozīmē, ka, ja Mežāzim jābrauc uz darbu pulksten 7:00, viņam jāiet gulēt ne vēlāk kā 12, lai nākamajā dienā būtu labā garastāvoklī.

LASI ARĪ: Marta robeža: ko ir svarīgi izdarīt katrai Zodiaka zīmei līdz 31. martam

Ūdensvīrs

Labākās idejas atnāk pie Ūdensvīra, kad viņi guļ. No visām Zodiaka zīmēm tikai jums, visticamāk, būs piezīmjdators pie gultas, lai jūs varētu pamosties un nekavējoties ierakstīt visas savas izcilas domas!

Zivis

Gulta ir iecienīta vieta Zivīm. Zivīm patīk iet gulēt un gulēt pēc iespējas vairāk! Zivis vienkārši nereāli vēlas gulēt, tāpēc viņi neuzklausīs ieteikumus par to, kad viņām iet gulēt vai pamosties!

avots: esotericblog

Leave a Comment