Urāns Vērsī: jauna pieeja tam, kas mums ir un kas mums nav

2019. gada 6. martā Urāns sāks kustēties Vērša zīmē, superprogresīvo domas, atklāsmes, reformas, radikāla darbība, iznīcināšana un revolūcija.

Atrodoties šajā zīmē, no 2019. gada 6. marta līdz 2025. gada 7. jūlijam, Urāna planēta ietekmēs notikumus un tendences, kas saistītas ar valūtu, naudu, banku sektoriem, Federālo rezervju, centrālajām bankām un citām finanšu iestādēm.

LASI ARĪ: Kā ātri ienest naudu savā dzīvē

Daži nozīmīgi notikumi notiks, kad Urāna planēta veidos diezgan spēcīgu aspektu ar Saturnu, Jupiteru, Plutonu vai Neptūnu.

Urāns un cilvēki

Urāna planētas tranzīts Vērsī neietekmēs mūs personīgi. Tā ietekme būs tikai globāla un būs saistīta ar jomām, kas ir tieši saistītas ar banku sektoru un naudu.

Urāns norādīs arī uz dzīves problēmām, sociālajām attiecībām un darbībām, saistībā ar kurām mēs, iespējams, attīstīsim radikālās tendences.

Turklāt Urāns simbolizē pēkšņus un negaidītus notikumus, kas izraisīs pārmaiņas cilvēka pārmaiņu aģentā.

Tas, kas notiek mūsu dzīvē tieši tagad vai kas mums ir prātā, galvenokārt būs atkarīgs no dažiem nozīmīgiem progresīviem aspektiem, saskaņā ar mūsu grafiku, kā arī vidi, kurā mēs strādājam, un, galvenais, mēs dzīvojam.

LASI ARĪ: Visskaudīgākās Zodiaka zīmes

Kamēr Urāna planēta pārvietosies Vērsī, mēs izdarīsim izmaiņas mūsu dzīvē.

Mums var būt pilnīgi jauna un aizraujoša pieeja personiskām lietām vai naudai. Mēs būsim finansiāli progresīvāki un pieredzējušāki praktiskos jautājumos un biznesā. Šī tranzīta laikā, iespējams, parādīsies novatoriski veidi, kā padarīt sevi laimīgu.

Var būt pat mazāk aizliegums izteikt sevis mīlestību, jutekliskumu, ķermeņa mīlestību vai pašaizliedzību. Turklāt feministiskās kustības pārveidosies un augs. Cilvēku vērtības var būt tendētas uz neparastām lietām, vai tās apstrīdēs tas, kas iepriekš tika novērtēts.

Dažas no iespējamām problēmām var būt vēlme pēc neatkarības un brīvības. Mēs arī uzzināsim, kā mēs varam atbrīvoties no konkrētiem materiālajiem ierobežojumiem.

Turklāt var būt pēkšņas izmaiņas ar vērtībām, naudu, īpašumu un pat ienākumiem, kas var novest pie vērtību atkārtotas novērtēšanas vai prioritāšu pārskatīšanas. Tas var pat būt laiks, kad peļņa nāk no dažiem netradicionāliem uzņēmumiem vai avotiem.

avots: esotericblog

Leave a Comment