“Laima” iepazīstina ar ekskluzīvu rozā šokolādi

Vadošā konditorejas un uzkodu ražotāja “Orkla Confectionery & Snacks Latvija” saldumu zīmols “Laima” papildina “Laima Exclusive” produktu klāstu ar augstākās kvalitātes dabisko “Ruby” jeb rozā šokolādi, kas gatavota ar rokām. “Ruby” šokolāde ir unikāla, pateicoties tās krāsai un piesātinātajai garšai, kas ir iegūta dabiskā fermentācijas procesā no īpašām “Ruby” kakao pupiņām.

“Mēs esam patīkami satraukti un lepni, ka “Laima”, attīstoties un sekojot līdzi jaunākajām tendencēm, saldumu mīļotājiem piedāvā īpašo “Ruby” kakao pupiņu šokolādi, kas ir ekskluzīvs roku darbs un noteikti radīs pavisam jaunu garšas baudījuma pieredzi. “Ruby” šokolāde nav ne rūgta, ne pārlieku salda, bet gan sulīgas un piesātinātas garšas piepildīta. Rozā šokolāde ir inovācija konditorejas izstrādājumu tirgū, tādēļ jo īpaši lepojamies, ka tā tiek gatavota ar mūsu prasmīgo meistaru rokām “Laimas” ražotnē Latvijā,” uzsver “Orkla Confectionery & Snacks Latvija” sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Lineta Mikša.

“Ruby” šokolādi izgudrojis pasaulē vadošais Šveices šokolādes un kakao ražotājs “Barry Callebaut”, un tas ir ceturtais šokolādes veids, papildinot tumšo, piena un balto šokolādi. “Ruby” šokolāde tiek ražota no īpašām kakao pupiņām, neizmantojot krāsvielas un garšas papildinātājus, un tā ir sārtā krāsā, ar spēcīgu un izsmalcinātu garšu.

“Ruby” šokolāde ir pieejama tikai “Laimas” saldumu veikalos un universālveikalā “Stockmann” ierobežotā daudzumā, sākot no šī gada februāra beigām.

“Laima” ir atpazīstamākais saldumu zīmols Baltijā, kas apvieno visas Latvijas saldumu rūpniecības vēsturi vairāku gadsimtu garumā. “Laimai” raksturīgo unikālo garšu nodrošina šokolāde, kas pagatavota, apvienojot unikālās “Laimas” meistaru receptes ar mūsdienīgām ražošanas tehnoloģijām. Pašlaik “Laimas” produktu portfelī ir vairāk nekā 200 dažādu produktu, kas pieejami Latvijā un ārvalstīs. “Laimas” produkcija ir nopērkama 20 pasaules valstīs.

Par “Orkla Confectionery & Snacks Latvija”:

“Orkla Confectionery & Snacks Latvija” ir viens no vadošajiem šokolādes un konditorejas izstrādājumu, kā arī uzkodu ražošanas uzņēmumiem Baltijas valstīs. “Orkla Confectionery & Snacks Latvija” pārstāv šādus produktu zīmolus: “Laima”, “Selga”, “Staburadze”, “Ādažu Čipsi”, “Taffel the Original Snacks” un “Pedro”. Uzņēmums eksportē preces uz gandrīz 30 valstīm, tajā kopumā strādā vairāk nekā 1 000 cilvēku.

Par “Orkla”:

“Orkla” ir vadošais plaša patēriņa produktu, kā arī mazumtirdzniecības, pārtikas, maiznīcu un konditoreju konceptuālo risinājumu piegādātājs. Ziemeļvalstis un Baltijas reģions ir “Orkla” galvenie tirgi, kas veido aptuveni 80% no apgrozījuma uzņēmuma zīmolu patēriņu preču segmentā. “Orkla” grupai ir stipras tirgus pozīcijas dažādās produktu kategorijās Centrāleiropā un Indijā. Uzņēmums ir galvenais piegādātājs Eiropas maizes tirgus segmentā.

Leave a Comment