Laimes pogas: dziedniece pastāstīja kā piesaistīt naudu

Kā piešūt pogu veiksmei

Ir vēl viens vienkāršs, bet ne mazāk efektīvs veids, kā gūt peļņu, izmantojot parastu pogu. Paņemiet nelielu sarkanu pogu un piešujiet to apģērba iekšpusē, izmantojot tumšu pavedienu. Tad uzvelc sev šo apģērba gabalu un dodies pie lielākā spoguļa. Pārliecināti ieskatieties atspulgā un, savelkot plaukstas dūrēs, trīs reizes apgriezieties sev apkārt un sakiet:

Nauda kabatās, nauda makā.
Veiksme ir ar mani, veiksme ir ar mani.
Es aiziešu bez nekā, es atgriezīšos ar zeltu.
Es to teicu, es to izdarīju.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: kādu sagaida neveiksmes, bet citam tieši pretēji – smaidīs finansiālā veiksme

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: savu pozīciju nostiprināšana sniegs jaunas iespējas tuvākajā nākotnē.

Pēc ceremonijas pabeigšanas droši dodieties risināt finanšu jautājumus. Jūs sagaida labvēlīga atmosfēra, un jūs varat viegli nopelnīt naudu īsā laika periodā. Šo metodi var izmantot arī pirms jauna darba uzsākšanas un pirms svarīgu papīru parakstīšanas.

Visparastākā poga var kļūt par bagātības avotu, ja pareizi izmantojat maģijas jomas ekspertu piedāvātās metodes. Gūstiet peļņu, izrunājot šo vienkāršo lietu, un iegūstiet finansiālu labklājību. Mēs vēlam jums veiksmi,

Leave a Comment