Laimes pogas: dziedniece pastāstīja kā piesaistīt naudu

Pat visparastākā lieta var nest bagātību, ja pareizi izmantojat savas iespējas un ieguldāt pareizo enerģiju. Piemēram, jūs varat piesaistīt bagātību ar veiksmes pogas palīdzību, bet, lai to izdarītu, jums tas ir pareizi jāizrunā.

Pogas sižets

Šī metode palīdzēs piesaistīt naudu un sasniegt labklājību. Šajā gadījumā poga ir tikai enerģijas nesēja, tā nav jāpiešuj pie apģērba, pietiek to vienkārši vienmēr nēsāt līdzi. Viņa kļūs par spēcīgu talismanu un īstu naudas magnētu.

Burtniecībai izvēlieties lielu pogu ar četriem caurumiem un caur tiem krusteniski izvelciet divus pavedienus, nostiprinot tos ar mezgliem aizmugurē. Pogai jābūt “naudas krāsām”, zaļai, spīdīgai sudraba vai zelta krāsai. Paņemiet vienu pavedienu sarkanu, tas atvairīs nepatikšanas, bet otru – zilu, šis tonis simbolizē ūdeni, kas būs atbildīgs par peļņas plūsmu. Pēc tam uzlieciet pogu uz labās plaukstas un pārklājiet to ar kreiso plaukstu: tā jūs neļausiet naudas enerģijai izslīdēt un nogulsnēties citā priekšmetā. Izrunājiet burvju vārdus skaidri un skaļi; jums tie jāzina no galvas.

Esi ar mani veiksme, esat ar mani panākumi.
Es saturu tevī bagātību, es saturu tevī labklājību.
Nauda plūst kā strauja upe un nekad neizsīkst.
Nepatikšanas mani apies, nabadzība man nepieķersies.
Āmen.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: kādu sagaida neveiksmes, bet citam tieši pretēji – smaidīs finansiālā veiksme

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: savu pozīciju nostiprināšana sniegs jaunas iespējas tuvākajā nākotnē.

Rituālu vislabāk var īstenot augošā Mēness periodā : šajā brīdī visur valda ierašanās un uzkrāšanās enerģija. Spēcīgas straumes, ko sūta Mēness, palīdzēs papildināt naudu makā. Lai izmantotu pašreizējo situāciju, rituāls jāveic pēc saulrieta. Labāk izvēlēties svētdienu vai naudas trešdienu.

Vienmēr nēsājiet līdzi apburto pogu; vislabākā vieta tam ir kabata vai nodalījums makā. Ja tas tiek pazaudēts, tas norāda, ka naudas enerģija ir ievērojami pasliktinājusies un poga ir paņēmusi visu, ko varēja. Rituāls nekavējoties jāatkārto un atkal jāiegādājas naudas talismani.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment