Laimes psihologa tests: izvēlies pievilcīgāko attēlu!

Kas jādara?

Ilgi nedomājot, izvēlies vienu attēlu un zemāk lasi, kādas ir tavas personības pamatiezīmes saskaņā ar šo laimes psiholoģijas testu!

Pirmais variants

Dāsns un ar augstu morāli apveltīts cilvēks.

Tu vienmēr centies kļūt labāks. Tev ir augstas ambīcijas un standarti. Ļaudīm var rasties iespaids, ka ar tevi ir grūti sadzīvot, bet tev pašam ar sevi ir veļ daudz grūtāk. Tu cītīgi strādā, bet neesi egoists. Tu strādā, jo vēlies padarīt pasauli labāku. Tu mīli visus cilvēkus, kamēr viņi tevi neievaino. Bet pēc tam… vienalga nepārstāj mīlēt. Ir ļoti maz tādu, kas spēj pienācīgi novērtēt visu to, ko tu dari.

Otrais variants

Aizraujošs un patiess.

Tu esi atbildīgs cilvēks, kuram patīk rūpēties par citiem. Tu tici godīgam darbam un viegli uzņemies arvien jaunus pienākumus. Tev ir labs raksturs, tu radi cilvēkos uzticību. Tu esi spilgts, ātrs un asprātīgs. Tev arī vienmēr ir daudz kas interesants, ko pastāstīt citiem.

Trešais variants

Gudrs un dziļdomīgs

Tev ir domātāja personība. Tavas domas un idejas ir pats galvenais. Tev patīk savas teorijas un uzskatus apdomāt vienatnē. Tu esi introverts. Vislabprātāk draudzējies ar tiem, kuriem patīk domāt un mācīties. Nekad neesi virspusējs. Daudz laika velti pārdomām par morāli. Tu centies darīt tā, kā ir pareizi, pat ja lielākā sabiedrības daļa tev nepiekrīt.

Lasi vēl: Slavenais Sondi tests: Izvēlies atbaidošāko attēlu un ieskaties zemapziņā!

Ceturtais variants

Vērīgs un filozofisks

Tev piemīt unikāls domāšanas veids un dzīves uztvere. Blakus, ļoti iespējams, nav neviena, kas būtu tev kaut nedaudz līdzīgs. Tu esi intuitīvs un nedaudz savdabīgs. Tevi bieži pārprot, un to par to pārdzīvo. Tev nepieciešama personīgā telpa. Tavu radošo potenciālu nepieciešams attīstīt, jo tas ir pelnījis apkārtējo cieņu. Tu esi cilvēks, kurš lieliski saskata dzīves tumšās un gaišās puses. Tu esi ļoti emocionāls.

Piektais variants

Pārliecināts un dominējošs

Tu esi ļoti neatkarīgs. Tavs princips – “izdarīšu pats”. Tu paļaujies tikai uz sevi. Tu zini, kā palikt stipram savā un to cilvēku labā, kurus mīli. Tu zini, ko gribi, un nebaidies doties un to iegūt. No citiem cilvēkiem tu sagaidi tikai atklātību. Tu esi gatavs vienmēr uzklausīt patiesību.

Sestais variants

Labsirdīgs un jūtīgs

Tu viegli veido attiecības ar cilvēkiem. Tev ir daudz draugu, un tev patīk padarīt viņu dzīvi labāku. Tev ir silta un gaiša aura. Tavā klātbūtnē citi jūtas ļoti mierīgi. Tu katru dienu domā, kā kļūt vēl labākam. Tu gribi būt interesants, unikāls un gudrs. Tev vairāk nekā jebkas cits nepieciešama mīlestība. Tu esi gatavs mīlēt arī tos, kas nesniedz pretmīlestību.

Septītais variants

Laimīgs un nesatricināms

Tu esi iejūtīgs, saprotošs cilvēks. Tu klausies uzmanīgi un bez nosodīšanas. Tu uzskati, ka katram cilvēkam dzīvē ejams pašam savs ceļš. Tu viegli pieņem dažādas situācijas un cilvēkus. Tu esi noturīgs pret stresu, reti uztraucies. Tu, kā likums, esi ļoti relaksēts. Vienmēr labi pavadi laiku, tomēr nenovirzies no iesāktā ceļa uz mērķi.

Astotais variants

Apburošs un enerģisks

Tu esi jautrs, priecīgs cilvēks. Tu esi harmonijā ar visu pasauli. Tu esi spontāns, vienmēr entuziasma pilns. Tu esi no tiem, kas vienmēr ir “par” nevis “pret” kaut ko, īpaši runājot par piedzīvojumiem. Tu bieži pārsteidz un šokē apkārtējos. Tur neko nevar darīt, jo tu vienmēr esi tu pats. Tevi viss interesē, tu viegli aizraujies. Ja tev kaut kas šķiet saistoši, tu nenomierināsies, kamēr nebūsi izpētījis šo lietu sīki un smalki.

Devītais variants

Optimistisks un veiksmīgs

Tu tici, ka dzīve ir dāvana, tāpēc centies tev doto izmantot pēc iespējas pilnīgāk. Tu ļoti lepojies ar to, ko izdevies dzīvē sasniegt. Ar tiem, kurus mīli, esi gatavs dalīt visus priekus un bēdas. Tev ir ļoti veselīgs skatījums uz pasauli. Pēc tavām domām glāze ir vismaz līdz pusei pilna, nevis pustukša! Tu izmanto ikvienu iespēju, lai piedotu, mācītos un augtu. Dzīve ir pārāk īsa, lai rīkotos citādi!

Avots: 

Leave a Comment