Laminēšana ir pagātne. Pamelas Andersones iedvesmotā uzacu forma ir šīs sezonas karstākā tendence

Pasaules zvaigzne Pamela Andersone, kas ir slavena kopš seriāla “Pludmales patruļa”, ir atgriezusi modē deviņdesmitajos gados populāro uzacu formu.

Uzacu laminēšana ir atkāpusies otrajā plānā, tagad visas pasaules modistes maina savu tēlu.

Aktuālā uzacu forma 2024. gada pavasarī

Ikviens zina, ka pēdējos gados par vismodernākajām tika uzskatītas biezas uzacis. Skaistumkopšanas jomas meistari veica laminēšanu, krāsoja uzacis tumšās krāsās un ķemmēja tās uz augšu. Tomēr tas jau ir izgājis no modes.

Tagad tendenču centrā ir dabiskums, apvienojumā ar plānām uzacīm (diegiem), kādas tās ir Andersonei. Zvaigzne atteicās no spilgta grima un parādās bez tā pat svētku un saviesīgos pasākumos, jo aktrises grima māksliniece aizgāja mūžībā, un viņa nolēma nemeklēt viņai aizvietotāju.

Aktrise nekrāso uzacis tumšās krāsās, kā arī neizceļ tās ar zīmuli. Tā vietā Andersone atgriezās pie sava dabiskā toņa.

Lasi vēl: Tikai šīm zodiaka zīmēm liktenis dos iespēju būt laimīgām. Nākamie 10 gadi būs labākie viņu dzīvē

Kam derēs plānas uzacis

“Diegi” būs ideāls variants meitenēm un sievietēm, kuras vēlas vizuāli mainīt sejas formu. Pateicoties šīm uzacīm, jūs akcentēsiet savas acis. Turklāt jūsu sejas iezīmes kļūs maigākas.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Ja vēlaties izmēģināt šo uzacu formu, vērsieties pie profesionāļiem. Lieta tāda, ka “diegi” jāveido ļoti rūpīgi, lai ņemtu vērā visas sejas proporcijas un nepadarītu tās pārāk plānas.

 

 

Leave a Comment