Dienas prognoze 24.martam: saudzējiet sevi!

Auns

Šodien Auns būs slavenās bērnu pasakas meitenes Ellijas pozīcijā – viņai būs jāizlemj, kuru ceļu iet. Jūs saņemsiet vairākus piedāvājumus, kas šķitīs neticami izdevīgi. Nav nepieciešams steigties ar lēmuma pieņemšanu; veltiet laiku pārdomām, lai veiktu izmeklēšanu un izvairītos no maldināšanas upura.

Vērsis

Svētdien Vērsim nevajadzētu pārslogot ne ķermeni, ne smadzenes. Jums ir nepieciešama atpūta un galvenokārt no domām un emocijām. Neturiet pie sevis to, kas jūs satrauc, dalieties savās problēmās ar tiem, kam uzticaties – redzēsiet, ka jums kļūs daudz vieglāk.

Lasi arī: Andžela Pērla: Kādas dzīves jomas ietekmēs Merkura retrograds un kam vajadzētu sagatavoties 2024. gadā?

Dvīņi

Dvīņu enerģija ir pilnā sparā, un ir vērts to novirzīt pareizajā virzienā. Piemēram, mājas sakopšana ir sen gaidīta nepieciešamība. Komunicējot ar citiem, īpaši ar tiem, kas tev šodien palīdzēs, netaupi labus vārdus.

Vēzis

Šodien Vēzim vajadzētu atpūsties no darba un pavadīt dienu ar prieku. Vienkārši izvairieties no veikaliem, šodien jūs esat ļoti izšķērdīgs un varat nopirkt kaudzi nevajadzīgu lietu. Uz vakaru sāc plānot savas nākamās nedēļas lietas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment