Latvijā jau notiek gatavošanās Co**d-19 nākamajam vilnim; lūk, kas ir interesanti!

Reģionālās Slim**cas sāk gatavoties brīdim, kad Co**d-19 pacientu skaits atkal būtiski palielināsies. Medicīnas iestādes satrauktas par finansējumu no valsts: trūkst informācijas par turpmāko un nav arī samaksāta solītā nauda par iepriekš paveikto, vēsta ReTV.

Daudzas reģionālās Slim**cas atzina, ka pagaidām Vese***as iestādēs viss ir mierīgi, bet, redzot statistiku, jau sāk apzināt savu rīcību Pand***jas nākamajam vilnim.

“Mums 260 gultas ir brīvas, bet tagad mēs aizpildām papildu gultas, kas ir atbrīvojušās, ar cita veida pakalpojumiem. Lai cilvēkiem būtu darbs un lai viņi nesēdētu nenoslogoti, mēs atvērām aprūpes gultas,” pastāstīja Daugavpils reģionālās Slim**cas valdes loceklis Grigorijs Semjonovs, raksta nra.lv.

Lasi vēl: PAVISAM NOPIETNI: 2022. gada jūlijā trīs zodiaka zīmes saskarsies ar problēmām

Daugavpilī arī aplēsts, cik izmaksājusi Co**d-19 pacientu ārstēšana šogad. “Tikai par šo pusgadu, kurš pagāja, mēs varam droši minēt trīs ar pusi miljonus. Tas kopā ar virsstundām, kopā ar ļoti dārgiem reaģentiem pacientu testēšanai, kopā ar cilvēkresursiem. Nerunājot par aizsarglīdzekļu iegādi,” pastāstīja Semjonovs.

Tikmēr Balvu un Gulbenes Slim**cā Co**d-19 nodaļa šobrīd ir slēgta. Bet to ir gatavi atjaunot dažu dienu laikā. Tur būšot iespējams uzreiz izguldīt tikai 15 pacientus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment