Lāzerepilācija: Kas tev būtu par to jāzina: cenas, atsauksmes un riski

Lāzerepilācija: Kā sagatavoties matiņu likvidēšanai ar lāzeri

Lāzera epilācija ir kas daudz vairāk nekā tikai atbrīvošanās no nevēlamiem matiņiem. Tā ir medicīniska procedūra, kurai nepieciešama speciāla apmācība un risku apzināšanās. Pirms lāzerepilācijas jums vajadzētu pārliecināties par ārsta vai speciālista kompetenci.

Ja jūs plānojat veikt lāzera epilāciju, tad sešas nedēļas pirms tās jums vajadzētu ierobežot matiņu izraustīšanu un vaksāciju. Tas tāpēc, ka lāzers iedarbojas uz matiņu saknēm, kas ar vaksāciju vai izraustīšanu ir uz laiku likvidētas.

Jums vajadzētu izvairīties no saules ietekmes sešas nedēļas pirms un pēc lāzerepilācijas. Saules stari samazina lāzerepilācijas efektivitāti un var izraisīt komplikācijas pēc tās.

 

Ko sagaidīt lāzerepilācijas laikā

Pirms procedūras sākšanas, apstrādājamās virsmas matiņi tiks apgriezti tikai līdz dažu milimetru garumam. Lāzerierīce tiks noregulēta atbilstoši jūsu matiņu krāsai, raupjumam, atrašanās vietai un ādas krāsai.

 

Ko sagaidīt lāzerepilācijas turpinājumā…

Atkarībā no izmantojamā lāzera vai gaismas avota jums un jūsu speciālistam būs nepieciešams uzlikt aizsargbrilles. Būs nepieciešams aizsargāt jūsu ādas ārējo virskārtu ar aukstu gēlu vai speciālu dzesēšanas ierīci. Tas palīdzēs lāzera gaismai izkļūt caur ādu.

Pēc tam speciālists izmēģinās lāzergaismas iedarbību uz apstrādājamo virsmu, to dažas minūtes paturot un pārliecinoties, vai uzstādīts pareizais režīms un neparādās kādas blakusparādības.

Kad procedūra būs galā, jums tiks izsniegtas ledus paciņas, pretiekaisuma krēms vai losjons, vai auksts ūdens, lai samazinātu jebkādu diskomfortu. Jūs varat ieplānot nākamo procedūru četras līdz sešas nedēļas vēlāk. Procedūras nepieciešams veikt tik ilgi, kamēr matiņi pārstāj augt.

 

Lāzerepilācija: atveseļošanās un riski

Dienu vai divas pēc procedūras jums būs sajūta, it kā āda būtu apdegusi saulē, un tāpat tas tā arī izskatīsies. Palīdzēs aukstas kompreses un mitrinātāji. Ja procedūra tika veikta jūsu sejai, tad uzklājiet meikapu līdz noiet apsārtums.

Mēneša laikā apstrādātie matiņi izkritīs. Nākamo mēnesi izmantojiet sauļošanās krēmu, lai nemainītos apstrādātās ādas krāsa.

Lasi arī: Lielisks veids, kā atbrīvoties no nevēlajiem matiņiem bez skuvekļu palīdzības

Tulznas ir reta parādība, raksturīgākas tumsnējiem cilvēkiem. Vēl viens blakusefekts ir pietūkums, apsārtums un rētas. Paliekošas rētas vai ādas krāsas izmaiņas ir reta parādība.

 

Lāzerepilācijas izmaksas

Izmaksas ir atkarīgas no šādiem faktoriem:

1) Apstrādājamās virsmas platība un ilgums
2) Nepieciešamo procedūru skaits
3) Kas veic procedūru – ārsts vai kāds cits
4) Valsts reģions, kurā tiek veikta procedūra

Apmeklējiet konsultāciju, lai uzzinātu vairāk par iespējamajām izmaksām!

 

Arī interesanti: Dabas līdzekļi, kā atbrīvoties no nevēlamiem matiņiem uz sejas! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Leave a Comment