Liekie cilvēki jūsu dzīvē. 6 iemesli nesatikties un nekomunicēt

Viņš vienmēr jums zvana pats

Jums ir draugs vai draudzene, ar kuru saruna sākas ar frāzi: “Es tikko tev gribēju zvanīt un, re, tu jau zvani!” Skaidrs? Esiet pārliecināti, ar šo cilvēku jums ir līdzīga enerģētiskā apmaiņa, tas ir pilntiesīgs dzīves partneris. Tas nav Liekais Cilvēks. Liekais Cilvēks zvana pats, un jūs gandrīz nekad viņam nezvanāt. Pārsteidzoši, bet kā likums “enerģiju nosūcošais” cilvēks vienmēr zvana nepiemērotā laikā. Vai nu jums rokās ir ziepes vai jūs skatāties filmu, vai liekat stāvvietā mašīnu… Tātad – jūs esat aizņemti ar kādu nodarbi un – te jums zvana. Finālā jūs tikai zaudējat laiku.

Viņš liek sevi gaidīt, kad pieteicies ciemos

Viņš ir pārsteidzoši neprecīzs attiecībā pret jūsu laiku. Pat ieradies pie jums, viņš atrod kaut kādus darbus, piemēram, steidzamu un nezin kāpēc obligātu iešanu dušā… Vai ilgu telefonsarunu par darbu… Un jūs garlaikoti noskatāties pulkstenī, ar visu būtību jūtot, kā tērējat savu laiku. Jā! Jūs patiešām tērējat laiku.

Viņam vienmēr ir problēmas

Visbiežākās Liekā Cilvēka problēmas ir – sievietes un Vese***a. Un nav svarīgi, kāda dzimuma jūs esat. Ja esat psiholoģiskais donors, jūs būsiet lietas kursā par Liekā Cilvēka Vese***as grūtībām. Un viņam liksies, ka viņš ir faktiski fatālā situācijā (pēc viņa vārdiem)… Visi jūsu mēģinājumi ieteikt vienkārši risināt problēmu – iet pie laba ārsta u.tml. – tiks nocirsti jau saknē. Nē, jūs noklausīsieties un jūs pat, pasarg’ Dievs! – noorganizēsiet konsultāciju pie laba ārsta, taču tas beigsies ar neko. Finālā – iztērēts jūsu un labā speciālista laiks.

Protams, Liekajam Cilvēkam ir arī problēmas darbā. Viņš tās jums pārstāstīs mēnešiem un gadiem. Turklāt vainīgi būs visi – sākot no stulbā priekšnieka. Ikviens jūsu mēģinājums mierināt nelaimīgo un aicināt priecāties par labo algu un citiem pozitīvajiem nosacījumiem darba vietā arī tiks nocirsti saknē. Liekajam Cilvēkam jūsu acu priekšā ir jācieš. Viņš to lieliski zina. Finālā – jūsu laika tēriņš.

Viņam ir ļoti grūti kaut ko palūgt

Reizēm notiek tā, ka Liekajam Cilvēkam vajag kaut ko pajautāt. Lūgums var būt niecīgs, bet jūs ar pārsteigumu secināsiet, ka to izteikt ir ļoti grūti. Nezin kāpēc. Vēlāk, kad lūgums izskanējis, jūs jūtat kaut kādu apmulsumu starp jums un saprotat, ka nevajadzēja neko lūgt. Viņš, Liekais Cilvēks, it kā negrib palīdzēt. Viņš tomēr jūsu dēļ to izdarīs, taču viņš ir noslogots. Viņam ir tādas problēmas… Un jums zūd vēlēšanās kaut ko viņam lūgt… Jūs izdarāt visu paši un finālā – iztērēts laiks.

Viņam vienmēr jūs vajag

Liekais Cilvēks ievelk jūs savā “mīlestībā”. Viņš visu laiku liek jums saprast, ka jūs viņam esat vajadzīgi. Viņš dzīvo, jūsu aprūpēts, un nespēj bez jums izdarīt pat vienkāršas lietas. Reizēm tas jūs pārsteidz, reizēm sadusmo. Liekais Cilvēks uztaisa skatienu kā kaķēnam no Šreka multfilmas un saka: “Nu, lū-ū-dzu…”. Viņš visu laiku kaut ko prasa. Un jūs visu laiku pierodat pie domas, ka viņš neko bez jums nespēj izdarīt. Toties, kad viņam rodas kāda nopietna problēma un redzot, cik veikli viņš var pats mobilizēties to atrisināt, jūs saprotat, ka tērējat laiku.

Viņš ir pārsteidzoši neinteresants cilvēks

Un, visbeidzot, pati galvenā Liekā Cilvēka pazīme jūsu dzīvē. Viņš ir pārsteidzoši neinteresants. Vismaz – jums. Viņš ir švaks stāstnieks, jums nav kopīgu aizraušanos, principā viņam vispār nav aizraušanos. Viņš ir neticami garlaicīgs. Citiem vārdiem – jums ar viņu ir neinteresanti.

Kā likums, Liekā Cilvēka atrašanās jūsu dzīvē saistīta ar no jums neatkarīgiem apstākļiem. Vai nu viņš ir jūsu kaimiņš, no kura grūti tikt vaļā, radinieks vai tā saucamais bērnības draugs, ar kuru jums kaut kādu iemeslu dēļ jākontaktējas. Reizēm tas ir kolēģis, pat vīrs vai sieva. Jā! Arī viņi var būt savu partneru vampīri, un arī viņi var atņemt laiku.

Rezumē

Sāciet novērtēt laiku, ko veltāt šādam cilvēkam, vienalga, vai tās būtu tikšanās vai telefonsarunas, vai pat sarakstīšanās. Un galu galā – runājiet patiesību. “Jā, dārgais, es saprotu, ka tu gribēji atbraukt, bet man tagad ir sarežģīts projekts, es tam veltu visu laiku.”

 

Izmantots materiāls no ivona.bigmir.net

la.lv

 

Leave a Comment