Lielais aprīļa Horo***ps sievietēm – uzplaukuma un izturības pārbaudes laiks!

AUNS

Sievietēm-Auniem (it īpaši Gaiļa gadā dzimušajām) šis mēnesis var kļūt par patīkamu pārmaiņu periodu. Jaunas iepazīšanās un interesanti notikumi, kas dos iespēju uz savu dzīvi paskatīties citādāk un saprast, ko jūs tuvākajā laikā tajā vēlaties mainīt. Tāpat jums šajā mēnesī tiek rekomendēts nežēlot ne laiku, ne naudu savai izglītībai. Jaunas zināšanas jums pilnīgi noteikti noderēs. Kas attiecas uz naudu, tad finansiālā situācijā šajā periodā solās būt visnotaļ stabila.

VĒRSIS

Jums šis mēnesis solās būt visnotaļ grūts. Jūsu vēlmes nesakritīs ar jūsu iespējām, kas padarīs jūs viegli aizkaitināmas. Labākā izeja – ieņemt ļoti neitrālu pozīciju, vairāk novērot un analizēt, nekā rīkoties un uzņemties iniciatīvu. Tāpat šajā periodā nav ieteicams lieku reizi atklāties svešiniekiem. Otrajā mēneša pusē astrologi jums rekomendē būvēt nākotnes plānus. Iespējami ļoti spilgti romantiskie piedzīvojumi, kā arī attiecību pārnešana pavisam citā līmenī.

DVĪŅI

Jums šī mēneša Horo***ps iesaka nesteigties bet gan iet uz priekšu kaut sīkiem, toties pārliecinošiem solīšiem. Šis periods pilnīgi noteikti būs veiksmes pilns un atnesīs jums sava veida popularitāti, taču tas nebūt nenozīmē, ka jums tā jāuztver kā pienākums. Pieņemiet likteņa sniegtās dāvanas ar cieņu un pateicību. Atcerieties, ka dzīve – tie ir nebeidzami svētki, kuros nav vietas rūpēm un raizēm.

VĒZIS

Sievietēm-Vēžiem šajā mēnesī diez vai izdosies izbaudīt romantisko pavasari, jo saskaņā ar visām prognozēm jums šajā mēnesī, visticamāk, nāksies atvadīties no veiksmes. Nāksies nedaudz papūlēties, lai iemantotu Gaiļa labvēlību. Pretējā gadījumā jūs gaida savstarpējo attiecību pasliktināšanās ar priekšniecību un finansiāla rakstura rūpes. Zvaigznes paredz, ka jums šajā mēnesī būs ļoti grūti izdarīt izvēli, tāpēc, visticamāk, vienkārši nāksies pielāgoties apstākļiem.

LAUVA

Jums šajā mēnesī ir jāskatās tikai un vienīgi uz priekšu. Jau sen kā ir pienācis laiks pārstāt skatīties pagātnē un nožēlot par izdarīto, jo laiku, kā zināms, nav iespējams pagriezt atpakaļ. Tas gan, protams, nenozīmē, ka uz visu to, ka ir noticis pagātnē, vajadzētu raudzīties ar vienaldzību. Zvaigznes paredz, ka aprīlī Visums jums sniegs dažas ļoti vērtīgas mācības. Kas attiecas uz mīlas fronti, tad aprīlis jums dāvās ļoti labu iespēju tik skaidrībā ar attiecībām un pārvarēt grūtības tajās.

JAUNAVA

Jums aprīlis solās būt visnotaļ mierīgs, taču ne īpaši produktīvs mēnesis. Ļoti daudzas no jums padosies skaudībai, taču, redzot apkārtējo cilvēku panākumus, jūsos tāpat neradīsies vēlme kaut ko mainīt savā dzīvē. Tā jūs riskējat nonākt emocionālā strupceļā, no kura rast izeju nebūs viegli, turklāt emocionālā nelīdzsvarotība arī ļoti negatīvi atsauksies uz jūsu privāto dzīvi.

Lasi vēl: Mīlestības un attiecību Horo***ps aprīlim visām Zodiaka zīmēm

SVARI

Jūs šo aprīli uzsāksiet ar starojošu smaidu. Jau mēneša sākumā daudzas no jums sapratīs, ka nav vērts pārdzīvot pagātnes kļūdu un neveiksmju dēļ, un skatīsies uz priekšu ar optimismu. Pār jums šajā periodā valdīs Saturns, kurš dāvās mieru, izturību un gudrību. Jūs spēsiet  domāt un rīkoties daudz radošāk un neordinārāk, kas, bez šaubām, jums nāks tikai un vienīgi par labu. Jūsu pozitīvais noskaņojums šajā mēnesī kļūs par apkārtējo pievilkšanas magnētu, tāpēc jūs pilnīgi noteikti nenīksiet vientulībā.

SKORPIONS

Jums šis mēnesis nesolās būt visnotaļ viegls, tomēr jums būs arī dažas priekšrocības. Tā vietā, lai baudītu pavasari un romantiku, lielākā daļa no jums pievērsīsies savu pagātnes kļūdu labošanai, taču tādā veidā jūs riskējat palaist garām šodienas perspektīvas un notikumus. Diez vai jums aprīlī tā pa īstam izdosies atslābināties, taču jūs jau arī negribat visu atstāt pašplūsmā. Kas attiecas uz privāto dzīvi, tad planētu izvietojums šajā periodā ļoti nelabvēlīgi ietekmēs jūsu attiecības ar pretējo dzimumu.

STRĒLNIEKS

Jums šis mēnesis solās būt visnotaļ viegls. Aprīļa sākumā jūs sajutīsiet enerģijas pieplūdumu un vēlmi iet uz priekšu. Ja agrāk jūs ļoti bieži sev uzdevāt jautājumus un nespējat uz tiem atbildēt, tad tagad tam nevajadzētu sagādāt problēmas, jo planētas šajā periodā ir izvietotas tā, lai jebkurā situācijā palīdzētu jums izdarīt pareizo izvēli, tāpēc arī aprīlis ir īpaši piemērots jauniem projektiem un grandioziem sasniegumiem, kas, visticamāk, jums atvērs durvis uz gaišāku nākotni.

MEŽĀZIS

Jums šis solās kļūt par pasivitātes mēnesi, kad ļoti daudzas no jums vienkārši varēs baudīt sava darba augļus un būvēt nākotnes plānus. Jūs beidzot sajutīsiet stabilitāti un kā pēc scenārija spēsiet kontrolēt gaidāmo notikumu gaitu, turklāt, protams, ka tas arī ļoti labvēlīgi atsauksies uz jūsu morālo stāvokli. Privātajā dzīvē nekādi pārsteigumi nav gaidāmi. Jūs mierīgi peldēsiet pa straumi.

ŪDENSVĪRS

Jums šis mēnesis solās kļūt par īstu nerv sistēmas izturības pārbaudi. Jūs gaida vesela virkne notikumu, kas pilnīgi noteikti liks jūsu sirdij pukstēt straujāk, taču nebaidieties – lielākā daļa šo notikumu būs pozitīvi. Tāda pati nestabilitāte ir gaidāma arī jūsu privātajā dzīvē. Ļoti daudzas no jums gaida drāmas un vilšanās. Jūs kritīsiet no vienas galējības otrā. Zvaigznes jums iesaka nesteigties un izvērtēt savas prioritātes.

ZIVIS

Jūs šajā mēnesī gaida veiksme. Fortūna jums uzsmaidīs ļoti daudzās dzīves sfērās, taču tas pilnīgi noteikti nav nekāds iemesls atslābināties, jo jau pavisam drīz par šīm “likteņa dāvanām” nāksies samaksāt. Arī attiecību jomā jums veiksies, turklāt dažām tajās viss būs vienkārši lieliski.

 

Leave a Comment