Lielais finanšu horoskops janvārim – sāciet 2017. gadu aktīvi!

 

Piggy Banks with savings chart

 

AUNS

Jums finanšu jomā šajā mēnesī tiek rekomendēts ieslīgt tādā nelielā ziemas guļā. Izmantojiet to, ka mēneša sākums solās būt visnotaļ mierīgs – atpūtieties kā nākas un attīriet savu enerģētiku, lai šo gadu uzsāktu maksimāli produktīvi un efektīvi. Līdz janvāra beigām neuzsāciet neko jaunu un, ja vien tas ir iespējams, nebūvējiet plānus šim mēnesim.

 

VĒRSIS

Jums šajā mēnesī finanšu jomā veiksme diktēs savus noteikumus. Pirmkārt, izšķērdība – tā pilnīgi noteikti novedīs pie sakāves. Visus pirkumus vajadzētu rūpīgi saplānot jau iepriekš. Kas attiecas uz atbildīgiem lēmumiem karjeras vai naudas lietās, ir nepieciešams atrast pareizo pieeju. Jūsu gadījumā – mēģiniet paļauties uz savu intuīciju.

 

DVĪŅI

Jums šajā mēnesī visas savas finanšu lietas vajadzētu atrisināt pēc iespējas ātrāk un operatīvāk. Nevelciet garumā un neatlieciet svarīgas lietas uz vēlāku laiku. Labāk būs, ja februāri Jūs iesāksiet brīvi no problēmām un pilni pārliecības, nevis ar vilšanos sajūtu vai parādiem. Starp citu, par parādiem runājot – noteikti neaizdodiet nevienam un arī paši neņemiet parādus, ja neesat pārliecināti par to, ka tuvākajā laikā varēsiet tos atdot.

 

VĒZIS

Jūs šajā mēnesī droši varat uzsākt kaut kādas jaunas lietas. Vienīgais, no kā Jums vajadzētu uzmanīties šī gada janvārī – pašu nenoteiktības, kas var Jūs novest pie neveiksmes finanšu jomā. Neceriet uz panākumiem, taču Jums noteikti ir jāapzinās tas, ka jebkurš iznākums būs pozitīvs, jo, lai kāds tas arī būtu, tas mums ļoti daudz iemāca. Esiet elastīgi un neprasiet no Visuma pārāk daudz.

 

LAUVA

Jums šajā mēnesī veiksmi naudas lietās var dāvāt apkārtējie, tāpēc, lai janvāris šajā ziņā būtu visnotaļ veiksmīgs, nogludiniet visus konfliktus un neiesaistieties strīdos. Nebaidieties no kolektīvā darba un piedalieties it visā, ko Jums liktenis piedāvā. Brīvajām Lauvām būs ļoti nelielas izredzes uz stabilitāti šajā mēnesī.

 

Lasi vēl: Mīlestības horoskops janvārim – romantikas periods ir klāt!

 

JAUNAVA

Astrologi ir vienisprātis, ka šis gads ir apveltīts ar ļoti spēcīgu enerģētiku. Tikt galā ar šo spēcīgo enerģijas straumi Jums palīdzēs tikai un vienīgi piesardzība un spēja prognozēt tālāko notikumu gaitu, tāpēc uzvedieties kā plēsoņa, kas tiek medīta. Ja Jums ir iespēja uzbrukt, nevelciet garumā, pretējā gadījumā – Jūs varat pazaudēt savu veiksmi.

 

SVARI

Jūs šajā mēnesī varat vienkārši apsēsties kādā ērtā krēslā un vērot visu notiekošo no malas. Ja arī pasaule liksies kā grimstošs “Titāniks”, vienkārši nopērciet sev popkornu un baudiet šovu. Astrologi Jums iesaka atpūsties no darba un visām finanšu lietām. Atslābinieties un ļaujiet sev to prieku iegādāties lietas, kas Jums patīk.

 

SKORPIONS

Jums šajā mēnesī ir ieteicams veikt “iekšējo tīrīšanu”. Atbrīvojieties no šaubām un negatīvajām domām. Janvārī Jums jāvirza uz priekšu tikai un vienīgi gaišās domas un labie nodomi. Tādā veidā Jūs pavērsiet ceļu veiksmei savā dzīvē.  Nepalaidiet to garām!

 

STRĒLNIEKS

Jums šajā mēnesī veiksmi finanšu jomā var atnest tikai un vienīgi pašu nojauta. Nestandarta situācijās izrādiet savu oriģinalitāti, rīkojieties iedvesmas vadīti, nevis pēc noteikumiem. Šis būs periods, kurā Jūs varat arī pārkāpt noteikumus, bet palikt nesodīti. Pieņemiet lēmumus ātri!

 

MEŽĀZIS

Jums finanšu rakstura veiksmi var dāvāt efektīva laika sadale starp visiem pamata uzdevumiem un lietām. Ja jūtat, ka netiksiet galā ar kaut kādām problēmām, vienkārši pārslēdzieties uz kādu citu uzdevumu – tādā veidā Jūs vienkārši šīs problēmas apiesiet.

 

ŪDENSVĪRS

Ir pienācis ļoti labs laiks, lai uzsāktu kaut ko jaunu. Pamēģiniet nekavēties pagātnē. Šis noteikti nav laiks, lai atpūstos un kļūtu par novērotājiem. Jums šajā mēnesī pilnīgi noteikti ir jārīkojas, kamēr ir tāda iespēja. Jums ir nepieciešama apņēmība un vēlme – pārējais notiks pats no sevis!

 

ZIVIS

Jūs šajā mēnesī savas finanšu lietas varat risināt ar jebkādu līdzekļu un metožu palīdzību, taču nevajadzētu pārspīlēt ar egoismu un bezkaunību. Nosakiet sev prioritāti, taču neizrādiet to apkārtējiem, lai no Jums nenovērstos tie, kuri var Jums sniegt palīdzīgu roku pašā grūtākajā brīdī. Vēlieties vairāk, ceriet uz to labāko un no visa spēka sev ticiet!

 

Leave a Comment